Pentru ca filmarea la nunta sa devina rentabila ai nevoie de aparatura. Aparatura ce implica o anumita investitie. Fara sa calculam costurile taxelor scolare sau ale cursurilor de videografie, in acest articol prezentam investitia minima pe care un cameraman de nunta trebuie sa o faca pentru a putea onora proiecte din segmentul filmarilor de nunti. Cat investeste un cameraman la inceput?

Arsenalul unui cameraman profesionist de nunta este cu mult mai vast decat achizitia minima pe care eu o voi prezenta. De retinut este faptul ca orice videograf porneste de la o investitie minima de la care poate evolua in functie de nevoi sau cerere. De ce are nevoie un cameraman de nunta pentru a onora proiecte din segment?

Investitia

 

 • 2x Canon EOS 6D body – 12000 ron
 • Obiectiv Samyang 24mm F1.4 Canon – 2900 ron
 • Obiectiv  Samyang 35mm F1.4 Canon AE – 2400 ron
 • Obiectiv  Samyang 14mm F2.8 Canon – 1450 ron
 • Obiectiv  Samyang 85mm F1.4 Canon – 1300 ron
 • Obiectiv  Sigma 70-200mm f/2.8 EX DG OS HSM APO – 4500 ron
 • 6x Canon LP-E6 – acumulator original pentru 6D – 320 ron
 • Wondlan Magic steadycam – stabilizator din carbon – 1300 ron
 • Manfrotto MVM500A – monopied video hybrid – 1300 ron
 • Trepied Manfrotto – cap fluid – 2000 ron
 • Wondlan Mini Slider 1M – 1600 ron
 • Statie Grafica – 7000 ron
 • Licente soft & Plugin-uri – 6000 ron
 • Site – 3000 ron
 • Optimizare site – 4000 ron
 • Promovare site – 5000 ron / an

 

Aceasta este investitia minima a unui cameraman de nunta ce isi doreste sa activeze in bransa minim 3 ani. Cu siguranta ca dotarea tehnica indiferent care este aceasta nu garanteaza si clienti.

Singurele metode prin care un cameraman de nunta poate vinde sunt: seriozitatea, experienta, originalitatea si viziunea. Intr-un articol recent am scris si despre cat castiga un cameraman de nunta.

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

8
Leave a Reply

avatar
4 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Madalin DumitrugeorgeCosminaBiancaCatalin Balasa Recent comment authors

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
noi vechi cele mai votate
Anunta-ma
Catalin Balasa
Cititor
Catalin Balasa

La cele de mai sus se adauga si vesta plus brat pentru steadicam – minim 2000 lei insa daca vrei ceva de calitate trebuie sa investesti mai mult, apoi ar mai sunt device-urile pentru inregistrarea sunetului: microfoane, reportofoane, lavaliere – minim 2000 lei insa daca vrei sa ai tot ce iti trebuie costa aprox. 4000 lei, la acestea se mai adauga si genti, rucsace, trollere … – minim 1000 lei insa daca vrei calitate investesti cel putin dublu, ex: un troller decent costa aprox 1500 lei. Si lista nu se opreste aici ar mai fi: viewfinder, lumini, stative, carduri, filtre… Citeste mai mult

Bianca
Cititor
Bianca

Așa mult?

Cosmina
Cititor
Cosmina

De ce ti se pare mult?

Cosmina
Cititor
Cosmina

Si eu cred ca este putin pentru ceea ce se poate realiza cu aceasta aparatura.

george
Cititor
george

11 ani de experienta in domeniul wedding si abia daca am 1 client anul asta. De la an la an tot mai putini clienti. Cauza: ori nu am invatat eu nimic in cei 11 ani, ori nu sunt suficient de jmecher si abil. Cand clientul cere filmare full HD, editare video, Blu-Ray, grafica dedicata, 2 randuri, discuri video-foto, sedinta foto, marturii foto pentru meseni, deplasare la tara cu masina personala si nu poate plati nici 1700 lei lei pentru toate aceste servicii, deja 13000 Euro este hat-hat foarte departe. Un procent infim din clienti intreaba cu ce filmeaza cameramanul si… Citeste mai mult