Cum sa nu fii inselat la vizualizarea portofoliului?

Inainte sa-ti ofer informatia acestui articol tin sa te previn ca s-au inmultit cameramanii de nunta care manipuleaza pareri si opinii despre imaginea pe care o detin. Portofoliul unui videograf de nunta este singura metoda prin care acesta se poate promova. De aici se dezvolta si modurile prin care un portofoliu poate fi manipulat. Cat de corecta este aceasta metoda dar si cum poti verifica un portofoliu “fake” iti voi spune in acest articol.

Informatie

 

Am vazut recent cateva portofolii ale videografilor de nunta unde am ramas surprins sa constat ca volumul informational lipseste. Manipularea cea mai usoara pe care acestia o practica este prin realizarea de mai multe clipuri la o singura nunta. Cum decurge acest sistem?

Simplu.. se investe maxim intr-o nunta, dupa care se realizeaza mai multe clipuri ce doresc a fi materiale de prezentare. Si uite asa te trezesti ca un videograf are in portofoliu 5 nunti intr-un an dar cu zeci de materiale video. Un alt motiv pentru care acestia realizeaza astfel de clipuri este acela de a concura la diversele concursuri anuale de videografie.

Acest mod de promovare nu este corect fata de nisa in care activam. In cazul in care vizualizezi un portofoliu al unui videograf, nu te lasa influentat de multitudinea de clipuri prezentate de la aceeasi nunta. Aceasta nunta poate fi realizata doar pentru portofoliu. Urmareste numarul de nunti la care videograful a filmat intr-un an. In cazul in care numarul acestora este mic, inseamna ca acesta adobta strategii “mascate” de manipulare a imaginii.

Sustinere

 

Recomand sustinearea videografilor care se ridica printr-un volum ridicat de filmari si totodata calitativ din punct de vedere al abordarii. O filmare de nunta nu eticheteaza capacitatea videografului de a realiza lucrari originale.

Fereste-te cat poti de mult de asemenea prezentari. Risti ca filmarea nuntii tale sa nu se ridice nici macar pe sfert la calitatea pe care videograful o prezinta in multitudinea de clipuri realizate la o singura nunta.

Similare

Leave a Reply

Fii primul care comenteaza!

avatar
  Subscribe  
Anunta-ma