Ce inseamna filmarea nuntilor de duminica pentru mine?

Citit de: 841 ori

In 2016, am luat decizia sa renunt la filmarea nuntilor in zi de duminica. Fiecare videograf dincolo de profesionist este om. Consider ca evolutia fiecaruia trebuie sa existe conform propriilor principii. Pentru mine este mult mai bine sa ma limitez la filmarile pe care le pot onora in zi de sambata.

Cu siguranta oboseala inca nu isi spune cuvantul. Trebuie sa aloc mai mult timp pentru un numar mai mic de filmari decat sa onorez filmari la care timpul nu imi permite sa imi pun amprenta. Fiecare este liber sa-si aleaga modul in care evolueaza din punct de vedere profesional si nu numai.

Cand faci un lucru din pasiunea clar motivatia nu va fi niciodata partea financiara. Luciditatea si abilitatea la efort si stres nu depinde de vointa noastra. Pentru ca imi doresc ca oamenii sa fie din ce in ce mai fericiti ca lucreaza cu mine, mi-am propus ca lucrarile mele sa fie intr-un numar mult mai mic si mult mai calitative.

Ești în căutarea serviciilor de filmări nunți? Te putem ajuta!
Suntem cea mai mare echipă de cameramani de nuntă ajunși la stadiul de videografi și cineaști ce oferim servicii profesionale de filmări nunți.
Vezi echipa

Similare

Leave a Reply

Fii primul care comenteaza!

Anunta-ma
avatar