In momentul cand faci o prezentare de servicii video pentru nunta, toti mirii se intreaba cum arata video-ul de nunta pe care il vor primi. M-am hotarat ca in acest articol sa prezint 2 lucari ce sustin ofertele mele. Sunt lucrari pe care mirii le-au primit in urma colaborarii cu mine. Traim intr-o lume a vitezei in care oamenii isi doresc sa afle cat mai multa informatie in cat mai scurt timp, de aceea in acest articol am sa prezint produsul final cu fimarea de nunta pe care eu il livrez.

Asa cum este prezentat in oferta mea, serviciul video de baza pentru video-ul de nunta cuprinde filmarea intregului eveniment de catre Madalin Dumitru si un asistent imagine (camera 2). Evenimentul va fi filmat cu 2 camere dslr, iar asistentul de imagine face parte din echipa madvideo. Multi ma intreaba cine este cameramanul 2. Vreau sa va asigur ca niciodata un lider videograf care este prezent pe aceasta platforma nu va fi prezent la evenimentul vostru cu un cameraman ce nu face parte din familia noastra.  Rezultatul final pe care eu il voi livra clientului este de 1 ora si poarta denumirea de full length movie. Mai jos puteti urmari o filmare de nunta ce se incadreaza in cele spuse mai sus.

Adriana si Vasi – Full length Movie


Asa arata video-ul de nunta pe care mirii il primesc in urma colaborarii cu mine. Este o filmare de nunta cu durata de o ora ce cuprinde intregul eveniment. Acesti miri insa au optat si pentru optionalul a) din oferta mea de preturi si servicii. Optionalul a) ofera clientilor si un clip de nunta best moments. Eu cred ca filmarea de o ora plus best moments-ul sunt informatii suficiente pentru a relata intr-un mod neplictisitor desfasurarea acestei zile. Este cea mai populara oferta pe care mirii o achizitioneaza. Pentru ca mi-am propus sa va ofer in acest articol toata informatia necesara pentru a va forma o idee despre cum arata produsul final, voi posta mai jos si best moments-ul filmarii de mai sus.

Adriana si Vasi – Best Moments


Trebuie sa mentionez faptul ca pentru realizarea unui best moments este obligatorie inca o zi de filmare. Pentru ca in viziunea mea nunta trebuie sustinuta de doua planuri, ai nevoie sa relatezi desfasurarea evenimentului dar si relatia dintre principalele parti mire mireasa. Reamintesc pentru cei care citesc printre randuri acest articol ca cele doua clipuri prezentate mai sus au fost filmate cu 2 camere si fac parte din oferta mea de baza plus optionalul a) best moments + inca o zi de filmare. In oferta mea mai exista doua optionale si anume: Transpunerea si montajul pentru inca 3 ore de filmare din ziua nuntii si filmarea evenimentului cu inca o camera dslr. Am sa va prezint mai jos rezultatul tuturor acestor optionale.

Valentin si Diana – Full length Movie


Asa arata video-ul de nunta pe care mirii il primesc in urma colaborarii cu mine. Acest full length movie a fost filmat cu 3 camere dslr. Importanta camerei 3 este foarte mare atunci cand vine vorba de cantitatea informationala. Nu am sa dezbat aceasta oferta din punct de vedere tehnic. Mi-am propus doar sa fac o prezentare a serviciilor pe care eu le pot presta pentru potentialii clienti. Pe langa full length movie-ul prezentat mai sus, mirii au mai primit un best moments si cele 3 ore de filmare suplimentare. Din pacate politica site-ului madvideo nu ne permite sa facem publice cele 3 ore de filmare, dar am sa va prezint mai jos clipul best moments.

Valentin si Diana – Best Moments


Acestea sunt o mica parte din rezultate noastre pe care le-am prezentat intr-un mod cat mai explicit pentru ca voi, potentialii clienti sa le intelegeti cat mai usor. Consider ca este foarte important sa aveti acces la aceste informatii pentru ca doar asa nu veti avea surprize in momentul unei predari. Nu vad un lucru relevant in prezentarea ofertei clipurile best moments de aceea tin sa precizez inca o data ca materialele prezentate in acest articol sunt forma finala pe care eu am livrato catre client. Pentru multi oameni este foarte greu sa faca o alegere a cameramanului de nunta doar prin vizualizarea de clipuri video cu durata de 3-5 minute. Sper ca informatia prezentata in acest articol sa va fie de folos. In atentia cititorilor blogului, informatia prezentata in acest articol ii vizeaza doar pe cei care sunt in cautarea unui cameraman de nunta si nu pe ofertantii existenti in bransa.

Asa arata video-ul de nunta pe care mirii il primesc in urma colaborarii cu mine

In portofoliul video de nunta puteti vizualiza si alte materiale ce se incadreaza in oferta mea prezentata in acest articol. De asemenea puteti accesa si oferta de pret unde aveti acces la toate detaliile unei posibile colaborari. In scurt timp am sa scriu si despre argumentarea discount-urilor pentru filmarea nuntii.

Similare

Leave a Reply

Fii primul care comenteaza!

avatar
  Subscribe  
Anunta-ma