Best moments cinematic sau Best moments dinamic ?

Dupa cum se stie deja, productiile best moments de nunta se impart in doua categorii: cinematice si dinamice. In acest articol vorbim despre aceste concepte total diferite dar si despre conditiile in care se pot realiza. De ce ai alege un best moments cinematic si nu unul dinamic? Pentru ca totul porneste de la argumentarea conceptului, astazi voi face o mica sinteza a best moments-urilor de nunta. Citeste un articol despre best moments cinematic vs best moments dinamic. Articolul contine materiale video realizate de madvideo.ro

Clipurile de nunta realizate de videografii din Romania au evoluat enorm. Evolutia acestora se datoreaza in primul rand videografilor care isi doresc sa acumuleze din ce in ce mai multa informatie despre domeniul in care activeaza. Daca pana in 2013 inclusiv, majoritatea clipurilor de nunta se realizau sub forma stilului dinamic, anul 2014 a schimbat viziunea multora. Asadar, de indreptam catre un nou stil de montaj, un nou concept de filmare si editare a unui best moments de nunta.

In acest articol prezentam avantajele fiecarui stil de concept. De asemenea prezentam costurile si timpii de realizare a best moments-urilor de nunta. Informatia prezentata de mine nu urmareste sa-mi sustina creeatiile mele. Este o informatie ce la baza are o argumentare si o documentare despre realizarea clipului de nunta.

Best moments cinematic de nunta

Este o creatie in care editorul si cameramanul trebuie sa respecte un scenariu. Toate productiile cinematice de nunta au rolul de a transmite un mesaj social. Parerea mea este ca nu se poate realiza un best moments cinematic de nunta cu imagini doar din ziua nuntii. De ce spun asta? In ziua nuntii mirii nu au timp pentru ei. De aici porneste totul. Completarea informatiei dintr-un best moments cinematic se rezuma la actiunile cuplului. Noi videografii suntem capabili sa prezentam intr-un clip ziua nuntii tale, dar nu suntem capabili sa argumentam de ce voi aveti acest rol. Timpul si evenimentul in sine nu ne permite sa captam acele imagini care sa eticheteze frumusetea varstei voastre. Oamenii sunt captati de emotii si de responsabilitati in ziua nuntii, acestia nu au starea si timpul necesar pentru a “juca” in productia lor de nunta. Nu putem transforma miri in actori, dar le putem insusi calitati actoricesti cu multa usurinta daca filmarile se vor realizata intr-o zi separata de cea a nuntii. Best moments-urile cinematice se numesc defapt scurt metraje de nunta. Denumirea nu este inca preluata de videografi pentru ca oamenii (potentiali clienti) nu sunt obisnuiti cu acest termen.

Best moments dinamic de nunta

In acest stil de montaj, editorii au rolul de crea o atmosfera din punct de vedere tehnic vizual. Lucrarile de acest gen nu au un concept narativ sau un fir epic. Sunt cadre argumentate doar din punct de vedere estetic. Intr-un best moments dinamic de nunta nu exista mesaj si nici coloane sonore de tip cinematic. In aceste montaje sunt prezente coloanele sonore care au multe bit-uri si multe ruperi de ritm. Trebuie sa recunosc ca nu este usor de realizat nici acest tip de montaj pentru ca depinzi foarte mult de modul in care s-a filmat nunta. Aceste editari se realizeaza sub eticheta videoclipurilor tv. In majoritatea best moments-urilor dinamice de nunta se opteaza pentru folosirea gadget-urilor precum: macara, fly, drona, slide etc.

Rolul acestui articol este de a informa oamenii despre cele doua tipuri de productii. Mentionez ca nu informatia prezentata de mine in acest articol nu are ca scop sustinerea productiilor mele. Am intalnit si tot intalnesc persoane care nu stiu care sunt diferentele dintre aceste stiluri de concepte. Prin prezentarea video-urilor eu cred ca acest articol poate fi o sursa benefica de informare pentru potentialii clienti care isi doresc un best moments de nunta. Eu cred ca relatia de cuplu a mirilor influenteaza best moments-ul de nunta.

Similare

Leave a Reply

2 Comentarii in "Best moments cinematic sau Best moments dinamic ? "

avatar
  Subscribe  
noi vechi cele mai votate
Anunta-ma
Liviu Videographer
Cititor
Liviu Videographer

Inca se poarta filmarile dinamice. Cele cinematice sunt prea greu de realizat si nu sunt multi care sa suporte toate cheltuielile de productie pentru asemenea filmari. Ai nevoie de multi cameramani de macara. Nu e usor.

Robert
Cititor
Robert

Best momentsul dinamic este mult mai captivant. Cel cinematic este cam plictisitor pentru tineri.