Bugetul pentru filmarea si fotografierea nuntii

Citit de: 113 ori

Ce faci in cazul in care bugetul alocat pentru filmarea si fotografierea nuntii nu iti permit achizitionarea de servicii profesionale? Pe piata din Romania, serviciile unui fotograf de nunta profesionist pornesc de la 700 euro. Pentru filmari nunti in stil cinematografic, preturile minime sunt aproximativ 1000 euro. Dar, ce facem daca bugetul nostru este 800 de euro. Clar, nu ne vom permite achizitionarea acestor servicii.

Nu va sfatuiesc sa va imprumutati de bani pentru achizitionarea acestor servicii. Nunta in ziua de astazi este “loz in plic”, nu sti daca la sfarsit vei avea sau nu profit. Nu va recomand serviciile ieftine. Imi place sa spun ca: Suntem prea saraci pentru a achizitiona servicii ieftine, chiar daca achizitionati de la un fotograf de nunta sau videographer, cele mai mici servicii. Abilitatile unui profesionist sunt puse in valoare si de resursele serviciului oferit. Un bun exemplu este “Filmare Nunta 2 camere vs 1 camera”. Abilitatile unui cameraman profesionist de nunta pot da rezultate diferite. In alegerea ofertantilor cel mai mult conteaza bugetul pentru filmarea si fotografierea nuntii.

Bugetul pentru filmarea si fotografierea nuntii

Cum distribuim 800 euro?

Varianta Incorecta: Fotograf 400 €, Videographer 400 €

Varianta Corecta: Fotograf 800 €, Fara Videographer | Fara Fotograf si Videographer 800 €

Pentru a-mi sustine punctul de vedere legat de bugetul pentru filmarea si fotografierea nuntii, am sa va ofer cateva argumente. Indiferent cat de pro este fotograful, in cei 400 de euro nu poti primii marea cu sarea. In cel mai bun caz vei beneficia de fotografierea cununiei religioase. Dar, cine va fi de acord sa isi blocheze o zi lucratoare de sambata pentru o lucrare atat de mica? Asa ajungem la concluzia, mai bine dau un ban, dar stiu ca merita. Legat de serviciile oferite de un cameraman de nunta, nu va recomand achizitionarea pachetelor ce ofera filmarea nuntii cu 1 camera. In bugetul de 400 de euro nu vei gasi nimic calitativ din punct de vedere video gramatical. Indiferent de numele si experienta unui videographer, acesta este lipsit de resurse in fata unui buget de 400 euro. Iti recomand sa urmaresti site-urile videographer-ilor si fotografilor de nunta pe care ai vrea sa ii contactezi. E posibil ca acestia sa afiseze diferite reduceri de pret, in functie de strategiile fiecaruia de promovare. E bine sa fi informat si foarte atent inainte sa achizitionezi aceste servicii. Gandeste-te ca dupa, va fi prea tarziu. Si inca ceva, e dureros sa dai bani pentru a-ti distruge amintirile si trairile. Singurul elixir al omului, sunt amintirile. De aceea ne dorim sa le pastram frumos, iar tu trebuie sa fi foarte atent la bugetul pentru filmarea si fotografierea nuntii.

Tu ce parere ai?