Cameraman nunta Galati

Citit de: 148 ori

Acest articol doreste a fi o sursa solida de informare despre, asa cum zice si titul  < Cameraman nunta Galati > In principiu, imi doresc sa fac o analiza a cameramanilor de nunta din toate orasele Romaniei. Este o informatie utila elaborata prin grafice si analize online. Din rezultatele oferite de online rezulta ca totul este etichetat de: Vrei videoclip? Mai costa ceva… In acest articol vei afla ofertele si preturile practicate de cameramanii de nunta din Galati.

In primul rand vreau sa mentionez inca o data ca rolul articolului Cameraman nunta Galati este doar de a informa corect potentialii clienti zonali si in nici un caz de a creea o imagine negativa cameramanilor de nunta existenti in Galati ce ofera servicii video de nunta in prezent. Din online aflam ca pachetele pentru filmare nunta in Galati difera in functie de numarul de ore filmate la eveniment. Tot aici aflam ca ne sunt sugerate anumite pachete in functie de numarul invitatilor.

Din punctul meu de vedere este o viziune total incorecta. De ce? Pentru ca numarul invitatilor nu afecteaza in nici un mod filmarea nuntii multi cam. Am scris acum ceva timp articolul: Filmare nunta 2 camere vs 1 camera in care prezentam avantajele si dezavantajele acestui tip de filmare. Revenind la tipul de filtrare al cameramanilor de nunta din Galati, am gasit un form interesant: Vrei videoclip? vrei filmare hd? vrei montaj? Nu pot elabora acest filtru pentru ca eu personal nu il inteleg.

Ma bucur insa ca nu am gasit un filtru de genul: Vrei sa dau rec camerei de filmat la nunta ta? Te costa atat. Lasand ironia sau gluma la o parte, observ ca serviciile cameramanilor de nunta din Galati nu sunt la un nivel profi. De aici se nasc si rezultate uimitoare, inca inflorate, clipuri de nunta la care soundtrack-ul … este unul invechit! Am folosit invechit pentru a nu fi prea dur si sa spun: “Un mare Kitch”. De montaj sau stil de filmare, nu are rost sa deschidem subiectul pentru ca lipsa informatiei profesionale poate fi observata de oricine. Cum sa alegi un cameraman de nunta?

Cameraman nunta Galati

In Galati sunt aproximativ 150 cameramani de nunta, un raport bun zic eu avand in vedere ca in 2011 acest oras avea o populatie de 231 mi locuitori. Preturile maxime ale cameramanilor de nunta nu depasesc 500 €. Referitor la cautarile online pe cuvantul cheie Cameraman nunta Galati acestea nu sunt intr-un numar prea mare. Aproximativ 60 de cautari lunare pentru acest cuvant ruleaza motorul de cautare google.

Sunt convis ca piata nu poate sustine evolutia ofertantilor si ca cei mai buni se orienteaza catre orasele mult mai dezvoltate. Da, asa este. Piata este inca dominata de firmele de aranjamente care iti ofera dj, lumini, aparate de fum, foto video, limuzine si tot felul de servicii profesionale. Chiar daca vorbim de o singura zi, trebuie sa intelegem ca acea zi este defapt ziua nuntii noastre. Cea mai importanta zi din viata noastra in care ofertantii au un rol foarte important. In continuare pentru a sustine articolul < Cameraman nunta Galati > am sa iti prezint cat castiga un cameraman de nunta. Si pentru a concluziona, segmentul Cameraman nunta Galati poate fi interpretabil atata timp cat piata si puterea clientului de cumparare sunt instabile.

No Comments

Post a Comment