Cat de real este portofoliul unui cameraman de nunta?

Citit de: 1099 ori

Un aspect necunoscut de majoritatea persoanelor care apeleaza la serviciile unui videograf de nunta este cat de real este portofoliul acestora. Se poate intampla si se intampla ca printre miile de filme de nunta pe care le urmaresti sa uiti un lucru foarte important. Care sunt modalitatile prin care afli cine este producatorul clipului filmat? Eu cred ca videograful producator este persoana de care trebuie sa fi interesat cel mai mult. Ce metode se practica in videografia de nunta?

Acum cateva luni am scris un articol in care spuneam ca un videograf x si-a urcat in portofoliul sau lucrari ce imi purtau semnatura. Lasand la o parte faptul ca exista videografi care fura clipuri, vreau sa va spun ca mai exista o metoda de inselatorie pe care unii o practica. Te duci la o vizionare sau intri pe un site unde vezi mai multe filmulete de nunta. Bun, acum trebuie sa intelegi ca tu esti singurul responsabil ca ceea ce vezi este si real. Cum poti face acest lucru? Cat de important este portofoliul video de nunta?

Portofoliu

 

Tot ce trebuie sa faci este sa urmaresti copyright-urile pe filmare. Daca un film scrie ca e facut de cameramanul x si editat de y, atunci asigura-te ca acestia fac parte din agentia in care tocmai ai intrat. Se intampla sa existe brand-uri care detin mai multe echipe de filmare si mai multi editori. Asigura-te ca ii vei cunoaste pe cei care au facut posibil un rezultat pe care tocmai l-ai urmarit.

Totodata exista situatii in care cameramanii de nunta nu posteaza intr-un mod cursiv filmari de la nunti. De ce se intampla acest lucru? Pentru ca multi cred ca intr-un portofoliu de nunta trebuie sa stea cele mai bune lucrari.  Eu cred ca trebuie sa fie afisate toate filmarile la care acesta a fost prezent.

Este bine sa urmaresti si volumul postarilor pentru ca doar asa iti dai seama cat de original este videograful nunti tale. Modul prin care acesta abordeaza lucrarile filmate este un alt factor foarte important ce iti poate oferii incredere.

Nou din YouTube #Vlog

Similare

Leave a Reply

Fii primul care comenteaza!

avatar
  Subscribe  
Anunta-ma