De mult timp incerc sa ma concentrez asupra acestei probleme de care ne lovim in permanenta. Este un articol ce ii vizeaza pe toti cameramanii si videografii de nunta din Romania. Desigur poate fi o sursa importanta de informare si pentru acei clienti care vor sa se documenteze despre acest segment. Suntem tineri, trebuie sa facem ceva pentru a scurta perioada de educare a clientului! Vrem sa fim o generatie mandra de videografia de nunta. Totul depinde doar de noi.

Videografia sufera foarte mult din cauza cameramanilor amatori care ajung sa fie formatori de opinie cand vine vorba de calitatea uei filmari de nunta. Intotdeauna o sa auzi din partea lor argumente care nu au nici o legatura cu subiectul.

Sunt oameni care nu pot sau care nu vor sa ajunga adevarati profesionisti. Sunt oameni carora ambitia nu este cea mai mare calitate. Nu am nimic cu acesti oameni, dar nu vreau ca in domeniul videografiei sa exista oameni necalificati. Traim intr-o tara libera, dar asta nu inseamna ca oricine vorbeste bine!

Segment

 

Toti videografii care ne dorim un segment mai organizat in care sa predomine ergonomia, trebuie sa ne creem bloguri unde sa aducem o informatie cat mai utila pentru clientii nostri. Trebuie sa le spunem oamenilor care sunt riscurile serviciilor neprofesionale. Treabuie sa le oferim oamenilor impactul de care au nevoie pentru a le oferii siguranta!

Eu am scris mai multe articole in care am oferit informatii despre colaborarea cu amatorii. Stiu ca nu este usor sa stai in fiecare zi sa scrii articole gratis. Dar cand banul nu este factorul de ghidare in viata ta, sunt convins ca vrei sa iti spui punctul de vedere. Ne dorim sa ii facem pe oameni sa inteleaga ca nu suntem hoti. Suntem artisti!

Ne dorim sa ii facem pe oameni sa inteleaga ca videografia de nunta este foarte costisitoarea pentru ca se realizeaza la nivel de arta. Ne dorim ca oamenii sa fie pregatiti pentru a viziona un portofoliu si pentru a lua o decizie corecta. Nu ne dorim colabarile in care singura legatura intre parti este discountul.

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

Tu ce crezi ca putem face pentru a scapa de cameramanii amatori? Nu fi indiferent! Spune-ti parerea printr-un comentariu.

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
aurel Recent comment authors

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
noi vechi cele mai votate
Anunta-ma
aurel
Cititor
aurel

ne saboteaza, nu au ce jindui aici dupa o bucata de paine, trebuie alungati din RO spre Italia, Germania Turcia …. acolo e locul lor :))