Ce putem face pentru a scapa de cameramanii amatori?

Citit de: 1105 ori

De mult timp incerc sa ma concentrez asupra acestei probleme de care ne lovim in permanenta. Este un articol ce ii vizeaza pe toti cameramanii si videografii de nunta din Romania. Desigur poate fi o sursa importanta de informare si pentru acei clienti care vor sa se documenteze despre acest segment. Suntem tineri, trebuie sa facem ceva pentru a scurta perioada de educare a clientului! Vrem sa fim o generatie mandra de videografia de nunta. Totul depinde doar de noi.

Videografia sufera foarte mult din cauza cameramanilor amatori care ajung sa fie formatori de opinie cand vine vorba de calitatea uei filmari de nunta. Intotdeauna o sa auzi din partea lor argumente care nu au nici o legatura cu subiectul.

Sunt oameni care nu pot sau care nu vor sa ajunga adevarati profesionisti. Sunt oameni carora ambitia nu este cea mai mare calitate. Nu am nimic cu acesti oameni, dar nu vreau ca in domeniul videografiei sa exista oameni necalificati. Traim intr-o tara libera, dar asta nu inseamna ca oricine vorbeste bine!

Segment

 

Toti videografii care ne dorim un segment mai organizat in care sa predomine ergonomia, trebuie sa ne creem bloguri unde sa aducem o informatie cat mai utila pentru clientii nostri. Trebuie sa le spunem oamenilor care sunt riscurile serviciilor neprofesionale. Treabuie sa le oferim oamenilor impactul de care au nevoie pentru a le oferii siguranta!

Eu am scris mai multe articole in care am oferit informatii despre colaborarea cu amatorii. Stiu ca nu este usor sa stai in fiecare zi sa scrii articole gratis. Dar cand banul nu este factorul de ghidare in viata ta, sunt convins ca vrei sa iti spui punctul de vedere. Ne dorim sa ii facem pe oameni sa inteleaga ca nu suntem hoti. Suntem artisti!

Ne dorim sa ii facem pe oameni sa inteleaga ca videografia de nunta este foarte costisitoarea pentru ca se realizeaza la nivel de arta. Ne dorim ca oamenii sa fie pregatiti pentru a viziona un portofoliu si pentru a lua o decizie corecta. Nu ne dorim colabarile in care singura legatura intre parti este discountul.

Tu ce crezi ca putem face pentru a scapa de cameramanii amatori? Nu fi indiferent! Spune-ti parerea printr-un comentariu.

Nou din YouTube #Vlog

Similare

Leave a Reply

1 Comentariu in "Ce putem face pentru a scapa de cameramanii amatori?"

avatar
  Subscribe  
noi vechi cele mai votate
Anunta-ma
aurel
Cititor

ne saboteaza, nu au ce jindui aici dupa o bucata de paine, trebuie alungati din RO spre Italia, Germania Turcia …. acolo e locul lor :))