Am auzit pe multe forumuri de nunti urmatoarea fraza: Nunta mea va fi filmata de un cameraman de televiziune sau cameramanul care imi va filma nunta realizeaza videoclipuri tv. Ramura videografiei este foarte complexa de aceea trebuie sa afli ce risti daca alegei un cameraman care nu face parte din segmentul filmarilor de nunti. Experienta cameramanilor de nunta este esentiala in rezultatele pe care acestia le obtin.

Chiar daca multi au la baza gramatica de film, numarul acestora scade cand vine vorba de realizarea calitativa a unei filmari de video nunta. Poate ca cel mai bun exemplu vine din lumea sportului si mai precis a fotbalului. Fotbalisti sunt foarte multi, doar ca un atacant de succes nu poate face performanta si pe alt post. Asa se intampla si in videografie.

Daca esti un bun realizator de clipuri tv asta nu inseamna ca poti excela in segmentul de filmari nunti. Cu siguranta ca exista si exceptii cand un brand poate sa ofere servicii calitative pe mai multe nise ale videografiei.

Risc

 

Totul se bazeaza pe infomatia pe care un profesionist o aculumeaza in timp. Tu ajungi sa platesti un serviciu pentru ca acel om este abilitat sa realizeze acel tip de filmare. In videografia de nunta sunt elemente necunoscute si totodata diferite fata de alte segmente video. In video-ul de nunta trebuie sa filmezi intr-un ritm live toate momentele evenimentului. Importanta momentelor si a persoanelor trebuie abordata intr-un stil specific filmului de nunta.

Stilul de filmare al unei nunti nu poate fi comparat cu nici un alt stil de filmare existent. In cazul in care vrei sa colaborezi cu un cameraman care nu este familiar cu video-ul de nunta, risti ca filmarea nuntii tale sa nu transmita potentialul actiunilor. Ce am vrut sa spun? Am vrut sa spun ca atat pozitionarea, stilul de filmare, unghiuri, concept cat si coloristica filmului de nunta sunt un cumul de factori ce determina calitatea intregii filmari de nunta.

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Ioana Rădulescu Recent comment authors

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
noi vechi cele mai votate
Anunta-ma
Ioana Rădulescu
Cititor
Ioana Rădulescu

Riști în primul rând să nu filmeze toate momentele importante și în al doilea rând te poți trezii cu efectele digitale care se foloseau acum o mie de ani