Pentru ca lucram cu oameni si pentru ca tot ce inseamna imagine este subiectiv, am hotarat sa dezbatem subiectul ” clientii dificili si montajul filmului de nunta „. De ce sunt clientii nemultumiti si de ce ajung in segmentul celor dificili? Acest articol este sustinut de situatii reale pe care le-am intampinat de-a lungul timpului. Nu imi place critica, prefer argumentarea logica a oamenilor. Citeste mai mult despre clientii dificili si montajul filmului de nunta.

Mi s-a intamplat sa primesc reprosuri din partea unor clienti in urma vizionarii clipurilor de nunta. Singurul motiv pe care mi l-au invocat a fost faptul ca soundtrack-ul, adica coloana sonora, nu este pe gustul lor. Ok, am zis. Se rezolva. Imi dati dumneavoastra un soundtrack si remontam. Chiar daca clientul nu stie ca un montaj sau remontaj de cateva minute dureaza zile intregi de stat in fata statiilor grafice, am zis ok il refac.

Merg pe principiul sa multumesc toti clientii chiar daca sunt exceptii in care unii devin foarte dificili. Daca totul s-ar limita doar la o schimbare de soundtrack totul ar fi minunat. Problemele acum incep sa apara. Am sa citez din cuvintele unei mirese: Madalin, dar eu nu stiu ce soundtrack sa aleg, alege-mi tu si eu iti spun daca imi place. OMG! Pe scurt va traduc eu ce a vrut sa spuna. A dorit ca eu sa montez n clipuri de nunta cu diferite coloane sonore iar dansa sa isi aleaga una dintre ele. Frumos asa, nu?! Pai NU!

Totul porneste de la informarea corecta despre videografia de nunta. Sunt multi oameni care apeleaza la serviciile unui cameraman profesionist de nunta fara sa stie ce implica o asemenea colaborare.

Pentru aceasta madvideo.ro a lansat din ianuarie 2013, blogul de filmari nunti in care ofera o consiliere online pentru toate persoanele interesate sa afle cat mai multe detalii despre videografia de nunta. Pentru a sustine articolul – Clientii dificili si montajul filmului de nunta – am sa va indrum sa cititi si postul in care am scris despre montajul filmarii de nunta.

Clienti

 

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

Trebuie sa ne facem clar intelesi. Videografia de nunta reprezinta viziune, cunoastere si dezvoltare. Nu este un serviciu pe care il poate face oricine la nivel profesional. Chiar daca internetul este plin de anunturi cu titlul: Filmari profesionale nunti, nivelul videografiei de nunta este mediu. Informeaza-te! Citeste blogul daca esti interesat de o colaborare pentru filmarea nuntii tale! Clientii dificili si montajul filmului de nunta este un subiect de care se lovesc majoritatea cameramanilor de nunta. De aceea ne dorim ca prin informatia oferita sa venim in sprijinul aplanarii acestor mici inconveniente care nu aduc avantaje in rezultatele filmarilor de nunta.

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma