Conteaza cine… sau ce filmeaza?

Citit de: 928 ori

Oamenii au devenit tot mai interesati de cine filmeaza la nunta si nu de ce se filmeaza la nunta. Am observat ca siguranta serviciului video de nunta este etichetata in primul rand de persoana care realizeaza filmarea. Este gresit sa pui accent pe cine filmeaza la nunta? De ce conteaza atat de mult ce filmeaza? Raspunsurile acestor intrebari le gasesti in acest articol.

Videografia de nunta a evoluat conform cererilor dar si a dezvoltarilor independente ale cameramanilor de nunti. Am sesizat ca marea majoritate a potentialilor clienti sunt foarte atenti la cameramanul de nunta si nu la filmarea de nunta. Ce am vrut sa spun? Am vrut sa subliniez faptul ca in viziunea viitorilor miri, videograful le ofera cea mai mare incredere.

Calitatea serviciului video de nunta are la baza prestatia cameramanului. De aici intelegem ca ceea ce face cameramanul este mult mai important decat cine este acesta. Pentru a evalua corect portofolii video de nunta si videografi avem nevoie sa resuscitam principiile clientilor despre acest segment. Recent am scris un articol despre resuscitarea principiilor in filmarea de nunta pe care il poti citi aici.

Ești în căutarea serviciilor de filmări nunți? Te putem ajuta!
Suntem cea mai mare echipă de cameramani de nuntă ajunși la stadiul de videografi și cineaști ce oferim servicii profesionale de filmări nunți.
Vezi echipa

Conteaza cine filmeaza?

Intr-o proportie nesemnificativa conteaza si cine iti filmeaza la nunta. Sustin ideea ca identitatea personala a unui cameraman nu valoreaza nimic in fata identitatii profesionale. Nimanui nu i se ofera dreptul de a cataloga un cameraman in functie de identitatea personala. Recent am fost la o intalnire unde viitori miri aveau “o problema” cu experienta unui cameraman prezent pe madvideo.ro.

Am scris in multe articole ca experienta unui cameraman este recunoscuta prin portofoliu si nu prin anii de vechime.

Cresterea profesionala in anumite grupuri elimina celebrul mit: Experienta se defineste prin anii de vechime. Calitatea informatiilor primite pentru dezvoltarea unui cameraman sunt cele mai importante. Asadar, sunt de parerea ca nu conteaza cine iti filmeaza la nunta. Nu conteaza de cat timp realizeaza filmari la nunti, nu conteaza cum si cat de repede s-a dezvoltat in bransa video de nunta.

Majoritatea mirilor care sunt interesati de “omul” din spatele camerei, cad plasa mai multor neintelegeri ce ii transforma in clienti dificili. Am scris despre cum sa nu devii un client dificil aici.

Conteaza ce se filmeaza?

Da. Da. Da. Nimic altceva nu conteaza mai mult decat ce se va filma la nunta. Toate abilitatile unui cameraman de nunta sunt remarcate prin ceea ce acesta filmeaza. Nu putem sa ne dam seama de calitatile profesionale ale unui cameraman decat prin vizualizarea portofoliului pe care acesta il detine. Corect! Este foarte important ca videograf-ul sa detina resursele de care filmarea de nunta are nevoie. Concluzia este ca nu conteaza cine este acel cameraman de nunta, conteaza ce stie el sa faca!

Acum, probabil ca multi vor intreba: Dar vestimentatia nu conteaza? Dar modul de comunicare nu conteaza? Acestea sunt doar doua din seria de intrebari posibile. Daca vei intalni acele filmari care sa-ti placa, cu siguranta iti va placea si de omul din spatele acelor realizari.

Totul porneste de la un nivel decent si poate ajunge pana la o acuratete maxima a modului de prezentare si totodata un profesionalism desafarsit pentru conceptul filmarii de nunta.

 Calitatea video-ului de nunta este data in primul rand de calitatea informationala pe care un client o detine. Pentru a completa informatia prezentata, am dezvoltat intr-un articol cei mai importanti factori din continutul filmarii de nunta, pe care il poti citi aici.

Similare

Leave a Reply

3 Comentarii in "Conteaza cine… sau ce filmeaza?"

Anunta-ma
avatar
Filtreaza dupa:   noi | vechi | cele mai votate
Cosmina
Cititor
Cosmina

Bun Articol

Filmari Nunti
Cititor
Filmari Nunti

Conteaza si cine si ce filmeaza la nunta. Eu am intalnit mai multi miri care nu au vrut sa lucreze cu anumiti cameramani pentru ca erau prea batrani. 🙂

valentina vlmedia
Cititor
valentina vlmedia

Cameramanul trebuie sa stie sa se faca placut indiferent de ceea ce filmeaza. Asta e parerea mea. Degeaba filmeaza el foarte bine daca e in slapi si nu empatizeaza cu lumea. Corect?