Putin enervat de ideea de a obtine totul imediat fara sa trecem pragul unor standarde, astazi ma trezesc cu doua telefoane „capcana”. Raspund: Alo.. Aud: Buna ziua, cu ce camere filmati la nunta? In primul rand spuneti-mi pe ce data aveti evenimentul. La modul cum a abordat posibila colaborare, deja sunt indisponibil. Ii raspund domnului ca nu aparatura conteaza ci rezultatele pe care noi le obtinem cu ceea ce avem. Dezechilibrul informational intre receptoare merge si mai departe de atat. Citeste un articol in care nu iti voi spune cu ce camera filmeaza Madalin la nunta.

Ideea de a suna un ofertant sa-l intrebi ce aparatura foloseste, mi se pare total gresita. Parerea mea este ca daca mergi pe ideea ca o serie de camera video poate face diferenta intre videografi, te inseli. Nimic inafara de un portofoliu nu iti poate garanta rezultate. Revenind la aceasta zi minunata, voi continua sa va povestesc despre dialogul avut cu acesti doi domni de care va povesteam mai sus.

Incercand sa le spun ca aparatura conteaza mai putin si ca timpul alocat filmarilor si a montajului este mult mai important, acestia aveau un singur scop: Cu ce camera filmeaza Madalin la nunta? Eu Madalin, astazi pot filma cu telefonul, maine cu phantom si poimaine cu tableta. Unde este problema?

Am mai spus si in alte articole ca aparatura este doar o unealta. Imi aduc aminte ca am dat un exemplu celebru: Un bucatar iti pregateste masa. Esti foarte incantat de gust si aspect. Te vei duce la bucatar si ii vei spune?: Felicitari, in ce tigai si oale ai facut aceasta mancare ca e minunata? Clar nu!

Din pacate toate atentionarile pe care le-am scris in acest blog nu sunt citite de cine trebuie. De ce? Pentru ca oamenii vor cele mai bune rezultate in cel mai scurt timp si la cel mai mic pret. Cel de-al doilea client era interesat si de filmarea cu macaraua.

In timp ce imi explica despre ce este vorba… am avut un moment in care mi-am dorit sa inchid. De ce? Pentru ca domnul voia o filmare „deosebita” cu o camera si cu macara intr-o zi de joi la un botez.

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

Cred ca sunt suficiente aceste detalii incat sa constientizez ca in Romania este tot mai greu sa faci arta. Videografia este o arta, nu o afacere de succes in care vinzi produse de pe raftul unui magazin. Mai multe despre arta sau afacere in videografia de nunta am scris aici.

Nici nu am pomenit de posibila recunostinta a artei, ci doar de mediul in care aceasta poate fi realizata. Pentru ca atat nunta cat si botezul implica oameni, arta videograf-ului se rezuma la modelarea persoanelor si a caracterelor in film. Pacat insa ca depindem atat de mult de cei care nu au cunostintele minime necesare pentru o posibila colaborare ce poate generea rezultate.

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma