Cum sa blurezi un numar de la masina

Citit de: 219 ori

In acest video tutorial iti voi prezenta cum sa blurezi un numar de la masina cu ajutorul programului de editare Sony Vegas. Metoda prin care poti blura un numar de la masina sau orice alt obiect este foarte simpla. Aceasta se poate realiza de catre un necunoscator in editare in mai putin de 5 minute. Tot ce trebuie sa faci pentru a blura un numar de la masina sau un alt obiect este sa instalezi programul mentionat mai sus.

 

Tutorial video in care inveti cum sa blurezi un numar de la masina sau orice alt obiect dorit.

Daca nu ai reusit sa realizezi efectul de blur pe care eu l-am creat in video-ul de mai sus, iti voi explica pas cu pas tot ce am facut eu pentru a obtine numarul de la masina blurat.

Deschizi Sony Vegas >> Importi clipul video >> Creezi inca o pista video (CTRL + SHIFT + Q) >> Copiezi clipul si pe pista creata >> Apesi pe Event Pan/Crop din prima pista >> Selectezi Mask >> Selectezi Anchor Creation >> Faci selectia obiectului dorit >> Muti linia de timp si modifici selectia conform miscarii de camera sau a numarului >> Selectezi Gaussian Blur din Video FX >> Importi in prima pista plugin-ul cu urmatoarele setari: Horizontal range: 0,0200 si Vertical range: 0,0200.

Cenzurarea sau blurarea unei zone dorite fie el numar, fata sau orice alt ceva se mai poate realiza in softuri mai putin complexe precum: Avs Video editor si power director.

In cazul in care durata video-ului pe care vrei sa il blurezi este prea mare si nu renteaza sa lucrezi manual, iti recomand un plugin de tracking motion. Aceste pluginuri sunt compatibile cu toate platformele de editare profesionale: Final Cut, Premiere, Sony Vegas, After Effects.

2 Comments
 • cosmin pip

  Dec 30, 2014 at 23:34 Răspunde

  Chiar foarte util tutorialul. Multumesc. In ce versiune de sony vegas putem blura?

  • Madalin Dumitru

   Dec 31, 2014 at 11:29 Răspunde

   Salut. Actiunea de a blura un obiect dorit o poti realiza cu orice versiune de Sony Vegas. Iti recomand versiunea demo de la ei de pe site. Succes

Post a Comment