Videografi

Cum se imbraca un cameraman la nunta?

cum se imbraca un cameraman la nuntaCum se imbraca un cameraman la nunta? Aceasta intrebare o aud tot mai des in randul clientilor interesati de serviciile unui cameraman pentru filmarea nuntii. In viziunea mea, raspunsul este foarte simplu. Daca vei apela  la serviciile unui cameraman profesionist, atunci sigur acesta va avea mare grija si de acest aspect. Daca vrei ca la  nunta sa oferi 100 de euro pentru filmare, atunci te poti astepta la tot ce este mai rau.

Daca mergi pe principiul: Am nevoie de cantitate si nu de calitate, atunci nu vad de ce te-ar deranja tinuta cameramanaului, care, probabil va imbraca un tricou inscriptionat cu emblema unui club de fotbal. Cred ca acelei persoane ii va sta mult mai bine pe un stadion de fotbal, si nu la nunta ta. Dar, tu l-ai ales!

Sincer, eu cand am auzit aceasta intrebare, am raspuns tot cu o intrebare: Aceasta este o intrebare sau o conditie? Totusi, e bine de stiut ca un om cu putina educatie si putin respect pentru imaginea sa, nu va veni niciodata sa iti filmeze nunta in pantaloni scurti. Pentru a beneficia de cele mai bune servicii prestate de un cameraman profesionist de nunta, ai nevoie de consiliere.

Mai exista o categorie de cameramani care vin imbracati in tricouri inscriptionate cu numele companiei pentru care lucreaza. Parerea mea este ca aceasta imagine este una de prost gust. Nu asta inseamna publicitate. Factorul principal in recomandarea serviciilor ar trebui sa fie produsul final si nu vestimentatia cameramanului. Daca inca mai exista ofertanti de genul pe piata din Romania, principala cauza este neinformarea clientului. Pacat ca pentru unul dintre cele mai importante momente din viata, oamenii nu se documenteaza. In alta ordine de idei, vestimentatia cameramanului nu reflecta in totalitate profesionalismul acestuia.

Urmareste-ma

Madalin Dumitru

Buna, numele meu este Mădălin si sunt videograf de nunta. Pasiunea pentru acest domeniu o am de la varsta de 16 ani. Experienta pe care am acumulat-o in acesti ani, m-a facut sa inteleg ceea ce trebuie sa le ofer oamenilor. Filmarile realizate de mine reprezinta in viziunea mea, legaturile speciale care exista intre oameni. Fiind un moment unic pentru fiecare dintre noi, imi place sa ofer oamenilor lucrari frumoase si originale care sa-i reprezinte. Imi place sa cred ca persoanele care doresc sa apeleze la serviciile unui videograf, incearca sa inteleaga ca inainte de experienta fiecaruia, puterea artistului de a-i intelege este relatia cea mai importanta intre parti. In portofoliul meu puteti viziona si va puteti convinge singuri de originalitatea lucrarilor mele.
Urmareste-ma

Latest posts by Madalin Dumitru (see all)

Leave a Reply