Acasă Intrebari Cum se îmbracă un cameraman la nuntă?

Cum se îmbracă un cameraman la nuntă?

0 117
Cum se imbraca un cameraman la nunta

cum se imbraca un cameraman la nuntaCum se imbraca un cameraman la nunta? Aceasta intrebare o aud tot mai des in randul clientilor interesati de serviciile unui cameraman pentru filmarea nuntii. In viziunea mea, raspunsul este foarte simplu. Daca vei apela  la serviciile unui cameraman profesionist, atunci sigur acesta va avea mare grija si de acest aspect. Daca vrei ca la  nunta sa oferi 100 de euro pentru filmare, atunci te poti astepta la tot ce este mai rau.

Daca mergi pe principiul: Am nevoie de cantitate si nu de calitate, atunci nu vad de ce te-ar deranja tinuta cameramanaului, care, probabil va imbraca un tricou inscriptionat cu emblema unui club de fotbal. Cred ca acelei persoane ii va sta mult mai bine pe un stadion de fotbal, si nu la nunta ta. Dar, tu l-ai ales!

Sincer, eu cand am auzit aceasta intrebare, am raspuns tot cu o intrebare: Aceasta este o intrebare sau o conditie? Totusi, e bine de stiut ca un om cu putina educatie si putin respect pentru imaginea sa, nu va veni niciodata sa iti filmeze nunta in pantaloni scurti. Pentru a beneficia de cele mai bune servicii prestate de un cameraman profesionist de nunta, ai nevoie de consiliere.

Mai exista o categorie de cameramani care vin imbracati in tricouri inscriptionate cu numele companiei pentru care lucreaza. Parerea mea este ca aceasta imagine este una de prost gust. Nu asta inseamna publicitate. Factorul principal in recomandarea serviciilor ar trebui sa fie produsul final si nu vestimentatia cameramanului. Daca inca mai exista ofertanti de genul pe piata din Romania, principala cauza este neinformarea clientului. Pacat ca pentru unul dintre cele mai importante momente din viata, oamenii nu se documenteaza. In alta ordine de idei, vestimentatia cameramanului nu reflecta in totalitate profesionalismul acestuia.

 

...

În atenția celor interesați de filmări nunți

Suntem o echipa video formată din 7 lideri videografi ce oferim servici pentru filmari nunti. Informatia scrisa de noi pe acest blog are scopul de a va informa cat mai corect despre ce inseamna colaborarea cu un cameraman de nunta. Toata informatia prezentata aici reprezinta strict viziunea noastra despre filmari nunti si despre legaturile dintre client si ofertant sau si cameraman nunta. Suntem de parere ca oamenii bine informati fac intotdeauna cele mai bune alegeri cand vine vorba de filmari nunti. Mai jos aflati cine suntem si ce stim sa facem.

Mădălin DumitruDan ChiruGeorge BoangiuGeo MunteanuGeorge ChiruPortofoliu  

...

 

Nici un comentariu

Lasă un comentariu