De cate camere ai nevoie pentru filmarea nuntii?

Citit de: 1313 ori

Pentru ca exista multi oameni care nu detin informatii despre filmarea multi cam, am decis sa scriu acest articol in care vei afla care este importanta mai multor camere in filmarea de nunta. Reusim sa cream video nunta cu ajutorul camerelor video sau dslr. De ce avem nevoie de mai multe camere dslr sau video? Daca filmarea nuntii se va realiza cu o camera dslr asta inseamna ca filmarea nu va fi profesionala? Raspunsul la aceste intrebari dar si cateva ponturi despre video nunta multi cam, gasesti in acest articol.

De ce avem nevoie de mai multe camere dslr sau video? Cu ajutorul camerelor video reusim sa surpindem anumite imagini care au rolul sa creeze conexiuni intre persoane.

Sunt de parere ca pentru filmarea unei nunti ai nevoie de minim 2 camere video. Stiu insa ca cel mai important factor in alegerea numarului de camere este bugetul. In cazul in care bugetul tau pentru serviciile video nu iti permite achizitionarea serviciilor de filmare multi cam, nu intra in panica.

Printr-o organizare foarte buna si o dorinta aparte referitoare la durata finala a video-ului de nunta, cu siguranta ai sanse sa obtii un rezultat foarte bun.

Multi cam

Din pacate sau din fericire, oamenii isi doresc cel mai popular serviciu video de nunta si anume: Filmarea intregului eveniment cu o camera, iar durata post procesarii sa fie de aproximativ 4 ore editate. In acest caz iti pot spune ca nimeni nu va obtine rezultate pro in aceste conditii pentru ca impunerea unei durate mari poate afecta calitatea video-ului de nunta, implicit cadrele filmate. Video-ul prezentat de mine mai sus are rolul de a echilibra informatia despre filmarea nuntii multicam.

Ofera timp si vei primi calitate indiferent de numarul de camere prezente la nunta ta. Ofera povestea si vei primi argumentarea cadrelor.. chiar daca se va filma cu o singura camera. Pentru arta nu ai nevoie de multe camere video… pentru un show live… DA!

Tu esti singura persoana care poate decide pentru tine. Consilierea online pe care o fac despre video-ul de nunta tine strict de evolutia mea profesionala.

Mentionez ca prin prezentarea acestui video tutorial nu am urmarit in nici un fel sa denigrez serviciile de filmare nunta ce nu se incadreaza in continutul prezentat de mine. Fiecare poate vedea intr-un anume mod.. fiecare cunoaste mai bine prioritatile si interesele “tehnice” referitoare la video nunta.

Sper ca prin prezentarea acestei informatii sa ofer acelor oameni cu adevarat interesati, un continut original si subiectiv.

Nou din YouTube #Vlog

Similare

Tags:

Leave a Reply

10 Comentarii in "De cate camere ai nevoie pentru filmarea nuntii?"

avatar
  Subscribe  
noi vechi cele mai votate
Anunta-ma
Vali
Cititor

Bun articol Madalin, bravo pentru tutorial este foarte reusit. Bafta si la cat mai multe video articole despre video nunta. Succes si lumina buna 🙂 sau mai bine zis spor la clienti

dio media
Cititor
dio media

Super tare. Frumos realizat tutorialul de video nunta. Esti un cameraman de nunta norocos daca ai ajuns sa filmezi cu 6 camere.

lala
Cititor

Foarte util acest articol. Te urmaresc cu intreres pentru ca voi avea nunta (sper) cat de curand. De curiozitate cat a costat filmarea nuntii cu 6 camere? Am vazut ca in oferta ta nu ai trecute servicii de video nunta cu mai mult de 3 camere.

Corina
Cititor
Corina

Felicitari pentru ideea video tutorialului si pentru blog!

costy
Cititor

Super bine realizat. Bravo si felicitari pentru toate articolele si videoclipurile pe care le faci