De ce intarzie contactarea cameramanului de nunta?

In 2017 asistam pentru prima data la intarzierea contactarii cameramanului de nunta. Fenomenul descurajeaza foarte multi videografi. Exista multe dezavantaje si pentru voi cei care aveti nevoie de serviciile noastre. Care sunt motivele fenomenului creat ce duce la o decalare de contactare? Dezbatem in acest articol informatia cu privire la intarzierea contractarii cameramanului de nunta.

In 2016, majoritatea mirilor contactau cameramanul de nunta cu cel putin 9 – 10 luni inainte de marele eveniment. Ingrijorator este faptul ca in 2014 – 2015 rata contactarii era de minim 12 luni. Pentru prima data in industria videografiei de nunta ne confruntam cu o perioada minima de contactare de 4 – 5 luni. Ce a determinat clientii sa amane contactarea cameramanului de nunta?

Evolutie

Din informatiile pe care le-am acumulat pot sa va spun ca sunt 2 factori ce influenteaza acest fenomen. Primul factor este acela ca preturile serviciilor video de nunta au crescut mult. Puterea de cumparare s-a schimbat. Vorbim de un volum de servicii mai costisitoare si o putere de cumparare mai mica. Videografia de nunta a evoluat iar costurile acestor servicii a depasit media de 700 €. Daca in multi ani plateam pentru filmare in medie 250 € anul acesta platim cel putin dublu.

Afla cat costa filmarea de nunta in 2017 aici.

Cel de-al doilea factor ce influenteaza contactarea cameramanului este datorat volumului ridicat de ofertanti. Bransa videografilor a crescut cu un procent de 30% in ultimul an. Multi dintre cei care erau asistenti de imagine au devenit videografi. Iluzia incurajeaza decalarea contactarii cameramanului de nunta. Multi dintre voi sustineti ca exista timp suficient. Dar, exista timp suficient pentru ce?

Dezavantaje

Oare media de 4-5 luni iti ofera garantia ca vei alege cameramanul potrivit? Crezi ca in aceste luni ai timp suficient sa te informezi corect cu privire la serviciile video de nunta? Eu sunt de parere ca o perioada de 4-5 luni este foarte mica. Trebuie sa retii ca trebuie sa faci cea mai buna alegere si ca nimic nu iti va reda posibilitatea sa revizuiesti un rezulat. Asadar, dezavantajele sunt:

  1. Nu ai timp sa te informezi;
  2. Disponibilitatea celor mai buni este redusa;
  3. Te obligi sa lucrezi cu cine este disponibil;
  4. Anulezi conceptul de film al nuntii mult visat;
  5. Ai sanse sa platesti mai mult.

 

Fiecare dintre noi avem anumite motive pentru care intarziem contactarea unui ofertant. Important este sa ne asumam toate dezavantajele create de aceasta intarziere.

[blockquote text=”Tu cu cat timp inainte de nunta ai contactat cameramanul?” show_quote_icon=”yes”]

Raspunde intrebarii si ajuta-ne sa intelegem mai bine acest segment. Doar cu ajutorul tau putem sa schimbam in bine videografia de nunta.

 

Similare

Leave a Reply

2 Comentarii in "De ce intarzie contactarea cameramanului de nunta? "

avatar
  Subscribe  
noi vechi cele mai votate
Anunta-ma
Alexandra Badescu
Cititor
Alexandra Badescu

Noi ne-am asigurat cu 11 luni inainte ca esti liber :)) Am tinut neaparat sa te avem la nunta noastra! 😀