In acest an m-am confruntat cu o situatie „neinteleasa” si anume: De ce sa platesti mii de euro pentru filmarea de nunta daca pe tine te intereseaza „fake-ul”?

Am ramas surprins sa vad ca oamenii dornici de amprenta, pot sa devina foarte usor clienti dificili. Sunt constient de faptul ca toti ne dorim calitate, insa aceasta zisa „calitate” o percepem atat de diferit incat uneori te intrebi: Pe bune, chiar trebuie sa fac asta?

De ce isi doresc acesti oameni sa colaboreze cu un videograf profesionist de nunta? Pe larg despre x euro cu multe zerouri, am scris in acest articol.

Sunt genul de videograf care incurajeaza relatia dintre parti bazata pe dorinta de a realiza o filmare calitativa. Insa, nu sunt genul de videograf care sa scoata in evidenta bugetul alocat pentru filmarea de nunta.

Si pentru ca am scapat de introducere, vreau sa va spun ca nu se merita nici un 0.1 euro in plus pentru calitatea filmarii de nunta daca nu sunteti pe aceeasi lungime de unda cu videograful. Daca nu ganditi in aceeasi directie nu se va ajunge niciodata la un succes de ambele parti.

Bugetul nu trebuie sa reprezinte o siguranta

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

Sa nu platesti mult daca vrei:

  • Tranzitii neargumentate din punct de vedere audio vizual;
  • Calitatea imaginii se bazeaza doar pe tehnic si nu reuseste sa transmita sau sa faca o legatura corecta;
  • Filmarea „cardului” de masini care vin si pleaca de la nasi;
  • Filmarea cat mai indelungata a momentelor in care oamenii creeaza actiuni de rangul „bunelor maniere”;
  • Intotdeauna ai indicatii de dat echipei video ce iti asigura filmarea de nunta;
  • Filmarea talibanilor care fura mireasa;
  • Bezna reprezinta modul prin care poti sa creezi atmosfera unei petreceri de nunta reusite;
  • Iti doresti ca materialul filmat sa fie predat in maxim 3 zile de la filmarea acestuia;
  • Iti doresti ca melodia de la clipul de nunta sa fie una hit.

 

Exista un scop pentru care iti doresti filmarea nuntii. Am scris despre scopul filmului de nunta in acest articol.

Toate aceste aspecte eticheteaza involuntar gandirea si perceptia clientilor despre serviciile video de nunta. Nu sunt in masura sa va spun ca ceea ce am prezentat mai sus nu este ok… insa, va asigur ca nu va fi profitabil pentru nimeni ca un buget foarte mare sa fie la baza acestor criterii.

Relatia dintre cameraman si miri conteaza!

Pentru ca am acumulat o experienta in video-ul de nunta, va pot spune ca ceea ce conteaza cel mai mult este relatia dintre parti. Degeaba colaborezi cu cel mai bun videograf de nunta daca tu nu iti doresti „viziunea acestuia”.

Sper ca acest articol sa nu fii deranjat pe nimeni si de asemenea imi doresc ca prin ceea ce scriu pe blogul de filmari nunti sa pun o caramida solida in evolutia videografiei de nunta din Romania.

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma