Despartirea echipei de productie in filmarea de nunta este un subiect despre care m-am gandit sa scriu intrucat exista persoane care in ziua nuntii pur si simplu nu inteleg de ce este nevoie de doi cameramani in acelasi timp, nicidecum o echipa despartita pentru filmarea de nunta. Oamenii din echipa de productie depind unul de celalalt la filmarea evenimentului tau dar despre acest lucru vom vorbi imediat.

Se intampla ca oamenii – clientii nostri sa ne spuna ca vor un cameraman la mireasa, altul la mire acasa in timp ce ei se pregatesc, deci pana la intalnirea celor doi. In randurile ce urmeaza va voi explica de ce refuzul nostru este categoric si ce inseamna lucrul pe care dumneavoastra il cereti unui cameraman de nunta profesionist.

In primul rand, atributia cameramanului profesionist de nunta ales de tine este aceea de a sustine evenimentul live. Profesionistul nostru nu poate sa ii ceara ajutorul lui tata socru pentru a-i tine blenda reflectoare ce-l va ajuta pe cameraman sa reflecte cat mai multa lumina pe mireasa noastra, atunci cand este cazul – v-am dat un exemplu banal si pe cat de simplu pentru a intelege nevoile unui cameraman profesionist in filmarea de nunta. Va dati seama cat timp s-ar pierde cu explicatii, cu munca fara rost si necalitativa iar rezultatul va fi banal. Eu numesc acest aspect rabat la calitate in filmarea de nunta si pentru ca ai apelat la serviciile video ale unui cameraman profesionist de nunta, lasa-l sa isi faca munca asa cum trebuie si intelege ca un videograph de nunta profesionist are nevoie de resurse pentru ca filmul de nunta sa te surprinda in cel mai placut mod.

Un al doilea aspect de care trebuie sa tii cont este acela referitor la accesoriile cameramanului de nunta. Gandeste-te! Daca echipa de productie este despartita, niciunul dintre cameramanii nostri nu va dispune in acel moment de toate accesoriile necesare pentru o filmare profi. Sa va dau un exemplu: cameramanul X are nevoie de obiectivul Y pentru ca imaginea sa fie calitativa si sa surprinda cat mai multe detalii discrete de pe rochia miresei dar nu dispune in acel moment de acel obiectiv pentru ca este la colegul sau Z, acesta fiind acasa la mire. Automat cadrul in care ne doream surprinderea rochiei de mireasa si accesoriile fine are un minus iar tu nu vei fi multumit pentru ca nu va scoate in evidenta mare lucru.

Despartirea echipei de productie in filmarea de nunta

Spuneam mai devreme ca despartirea echipei de productie in filmarea de nunta reprezinta rabat la calitate. Cameramanul de nunta, oricat de profesionist ar fi el are nevoie de ajutor pentru elementele accesorii. Este adevarat ca ne putem descurca si singuri in orice situatie insa riscul este mai mare ca rezultatul sa nu fie exact ceea ce vrem noi. Respecta un cameraman profesionist de nunta si ofera importanta resurselor de care acesta are nevoie pentru un rezultat asa cum iti doresti de la filmul nuntii tale, chiar daca nu intelegi in totalitate de ce este nevoie de toate acestea. Blogul madvideo.ro te ajuta sa te informezi corespunzator referitor la ceea ce inseamna munca unui videograf profi de nunta.

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma