Se zvoneste printre miri ca e bine sa alegi cameramanul si fotograful de nunta din aceeasi echipa. Oare asa sa fie? Afla care este parerea mea despre echipele foto video gazduite de acelasi brand. Cu siguranta sunt multi cei care alearga sa achizitioneze servicii foto video de la acelasi furnizor in ideea de a reduce timpul de intalniri cu diversi ofertanti. Motivele pentru care oamenii apeleaza la servicii complete video foto de nunta sunt multe printre care si asa zisul “avantaj financiar.”

Dupa o analiza complexa a cererilor de oferte video foto, pot sa va spun ca aceste servicii complete sunt cele mai cautate din bransa. Acestea subclaseaza toate ofertele individuale de video sau foto nunta.

Cost

 

Asa cum spuneam in descrierea acestui articol, eu cred ca oamenii sunt incantati de ideea ca platesc mai putin si de faptul ca o echipa foto video va face treaba mai buna decat 2 ofertanti cu branduri diferite. Total gresit.

Putearea unui brand nu se poate dezvolta in egala masura pentru serviciile foto video. Exista nume sonore de ofertanti videografi si nume sonore de ofertanti fotografi. In prezent nu exista o platforma care sa gazduiasca profesionisti din topul celor mai buni.

Eu zic ca e bine sa te feresti de echipele formate din videografi si fotografi. De ce?

Pentru ca este greu sa identifici cu exactitatea lucrarile acestora. In cazul in care bugetul alocat pentru serviciile foto video de nunta este limitat, atunci cu siguranta calitatea nu este un aspect foarte important. Afla ce conflicte pot sa apara intre fotografi si cameramani.

Similare

Leave a Reply

Fii primul care comenteaza!

avatar
  Subscribe  
Anunta-ma