De cand cu internetul pe lumea asta, lucruriile se schimba cu o viteza incredibila. Toate ca toate, dar observ cum fiecare incearca sa isi rezolve singur necesitatiile, indiferent de capacitatiile sale profesionale. Cu siguranta de multe ori a-ti gandit si voi in genul “Daca X poate, de ce nu as putea si eu” sau “Daca se poate gratuit, de ce sa dau bani, am sa incerc sa o fac chiar eu”, ajungand sa va aventurati in domenii care pana la urma doar complica lucruriile. Ei bine sunt multi care se numesc: editor video profesionist pentru filmarea de nunta, dar in realitate sunt putini care chiar se pricep.

Un editor video profesionist (pentru ca imi propun sa vorbesc despre ei aici) are multe proiecte, si diverse realizate, se ocupa cu asta zi de zi, studiaza tot timpul noutatiile in domeniu, foloseste cu usurinta programe profesionale in munca sa. El a investit ani grei, experiente, si invatatura in aceasta arta. Dar poate cel mai semnificativ lucru la un editor video profesionist, este pasiunea, si implicarea emotionala pe care le daruieste proiectelor sale. Doar asa poti ajunge un editor video profesionist pentru filmarea de nunta.

Nu face confuzii!

Diferentele dintre un editor video profesionist, si unul  amator sunt evidente, dar chiar si asa multi creaza confuzii atunci cand vine vorba de a alege corect.

Profesionistii nu folosesc tranzitii, cu patratele, dungi, flashuri colorate si stridente, atunci cand leaga cadrele intre ele. Chiar daca acestea par spectaculoase, nu isi au rolul intr-un film de nunta, ba mai mult, dupa parerea mea, nu au ce cauta in aceasta arta. La fel se intampla si cu efectele speciale, precum inimioare, floricele, sau stelute, care inghiesuie tot cadrul genericului, provocand impresia ca e vreun teleshopping si nu o filmare profesionala de nunta. Un profesionist va sti sa aleaga cadrele interesante, corecte, va folosii tranzitii naturale, cel mai des, trecand de la un fragment la celalalt prin simpla taiere (CUT TRANSITION), sau folosinduse de transpunere (FADE).

Montajul profesional trebuie sa creeze impresia unei actiuni dinamice, sincronizate cu muzica de pe fundal, exprimand emotia clipelor. De obicei cadrele sunt schimbate odata la 3, 4 secunde, dar asta nu este o regula. Totul tine de concept. Iar, un editor video profesionist pentru filmarea de nunta stie intotdeauna ca informatia acumulata in ani ii va permite sa monteze conform conceptului stabilit cu mirii.

Un editor video profesionist pentru filmarea de nunta, va fi mereu atent sa corecteze evntualele probleme de lumina, contrast sau coloare; este atent la actiuniile din fiecare cadru, si selectioneaza cu grija scenele favorabile, si daca e nevoie reface aranjamentul de mai multe ori, pana rezultatul va fi cel dorit.

 

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului, de aceea noi îți oferim cele mai diversificate oferte de prețuri pentru ca tu să fii sigur că poți lucra cu echipa noastră.

Vezi prețuri filmări botezuri

Ca sa te asiguri ca filmarea ta va primii un montaj demn si placut, asigura-te ca ai oferit detalii corecte echipei de post-productie, pentru ca ei sa nu fie nevoiti sa lucreze de doua ori la un generic.

Inainte de a alege, cere-i detalii editorului despre calitatea tehnica a filmului, si formatul sau, ca sa te asiguri ca ai dispozitivul necesar pentru redare. Cere un portofoliu, ca sa te convingi cam in ce stil lucreaza, si nu iti fie teama sa adaugi ideiile tale.

Foarte important, sa ii lasi timp sa lucreze, fara sa il stresezi cu data livrarii filmului. In mod profesionist, postprocesarea unui video de nunta dureaza cel putin 25-30 de zile, si in functie de complxitate poate fi nevoie si de mai mult timp. Recent am ocupat locul 1 la categoria cel mai bun editor video profesionist pentru filmarea de nunta din 2013. Informatia prezentata in acest articol are ca scop sa motiveze oamenii sa se informeze despre filmarea de nunta.

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma