Filmare Nuntă – Voucher 250 €

Citit de: 150 ori

Voucher expirat

Voucher Gold pentru filmare nunta. Am lansat cel mai mare voucher pentru filmarea nuntii. Voucherul de 250 € poate fi utilizat de persoanele care semneaza cu Madalin Dumitru pana la data de 1 martie 2014. Si aceasta nu e singura surpriza. Pe site ruleaza pana la data de 1 martie inca 2 vouchere bronze in valoare de 90 € si 60 €. Voucherul Gold este valabil doar pentru filmarile de nunta ce il au ca producator – videograf pe Madalin Dumitru. Voucherul Bronze de 90 € este valabil pentru lucrarile semnate de George Chiru, iar cel de 60 € se aplica lucrarilor realizate de videograf-ul Dan Chiru. Vezi mai multe detalii despre cel mai mare voucher pentru filmare nunta.

[toggle title=”Voucher 250 €”]

Filmare Nunta – Voucher 250 €

Acest voucher este valabil pentru un singur contract semnat cu Madalin Dumitru pana la 01 Martie 2014. Inainte sa rezervi acest voucher te rugam sa verifici disponibilitatea lui Madalin Dumitru pentru ziua solicitata. Voucher valabil pentru evenimentele ce se vor desfasura in perioada 15 Martie – 25 Octombrie 2014.

Acest voucher se aplica la oferta: Cinematic Wedding Film (vezi toate ofertele)

Acest serviciu cuprinde filmarea evenimentului de Madalin Dumitru cu 1 camera dslr (1920 x 1080) + un asistent videograf de imagine. Prezenta celor doi videografi va fi pe toata durata evenimentului. FILM CINEMATIC este un serviciu destinat clientilor cu buget redus care doresc sa obtina calitate maxima pentru filmarea nuntii in stil cinematic. Rezultatul final va fi de 1 ora ( Wedding Movie) transpus pe dvd si bluray disc in dublu exemplar. Pretul acestui serviciu este de 900 euro.

Optionale recomandate

 • a) Clip best moments + 1 zi de filmare dupa eveniment – 300 euro.
 • b) Transpunere si montaj pentru inca 3 ore de filmare – 350 euro.
 • c) Filmarea evenimentului cu inca 1 camera dslr (total 3 camere dslr – 3 videograph-eri) prezenti pe toata durata evenimentului – 650 euro.

Discount-uri pentru FILM CINEMATIC. La achizitionarea a minim doua optionale recomandate de Madalin Dumitru puteti beneficia de urmatoarele reduceri:

 • a) In cazul in care se acorda 2 ore de lucru cu mirii in ziua nuntii se ofera un discount de 50 euro.
 • b) In cazul in care exista minim 2 speech-uri (1 speech mire, 1 speech mireasa) se ofera discount 50 euro.
 • c) In cazul in care ne este permisa montarea unei lavaliere preotului se ofera discount 30 euro.
 • d) In cazul in care cununia civila este in alta zi decat ziua nuntii, nu exista nici un cost suplimentar.(Valabil doar pentru orasul Bucuresti)
 • e) In cazul in care ziua de filmare dupa eveniment se va realiza in afara tarii, se ofera un discount de 150 euro.

Detalii tehnice: Canon 5D MK III, 6D, 600D, lumini studio, fly, rig, slide si macara. Sound broadcast! Regie si Scenariu. Asistentii care participa la evenimente alaturi de Madalin Dumitru fac parte din echipa madvideo.ro

In cazul in care evenimentul va avea loc in afara orasului Bucuresti nu se percepe taxa de transport sau/si cazare, insa este obligatorie achizitionarea a minim doua optionale.

[/toggle]

[toggle title=”Voucher 90 €”]

Filmare Nunta – Voucher 90 €

Acest voucher este valabil pentru un singur contract semnat cu George Chiru pana la 01 Martie 2014. Inainte sa rezervi acest voucher te rugam sa verifici disponibilitatea lui George Chiru pentru ziua solicitata.

Atentie: Voucher valabil pentru evenimentele ce se vor desfasura in perioada 02 August – 25 Octombrie 2014. 

Acest voucher se aplica la oferta: One Dslr Wedding (vezi toate ofertele)

Serviciile mele pentru videografia de nunta sunt urmatoarele: Filmarea evenimentului de catre George Chiru cu o singura camera dslr. Prezenta mea este pe toata durata evenimentului. Se vor filma toate etapele nuntii in intregime, conform detaliilor din proiect. One Dslr Wedding este o oferta de baza pe care o recomand persoanelor cu buget restrans pentru filmarea nuntii. Acest serviciu este oferit in parteneriat cu producatorul – videograf-ul Dan Chiru. Materialul final va avea o durata de 3 ore si va fi editat in intregime de videograf-ul Dan Chiru. Mai jos va prezint toate detaliile legate de aceasta oferta.

Detalii tehnice

 • » 1 operator imagine “producer: George Chiru“ (prezent pe toata durata evenimentului)
 • » 1 Camera DSLR (filmare full hd 1080p), lumini studio
 • » montaj “Dan Chiru”: 3 ore + Clip Best Moments
 • » grafica, coperti si discuri personalizate
 • » transpunere pe dvd si bd

[/toggle]

[toggle title=”Voucher 60 €”]

Filmare Nunta – Voucher 60 €

Acest voucher este valabil pentru un singur contract semnat cu Dan Chiru pana la 01 Martie 2014. Inainte sa rezervi acest voucher te rugam sa verifici disponibilitatea lui Dan Chiru pentru ziua solicitata. 

Acest voucher se aplica la oferta: Multi Cam Wedding (vezi toate ofertele)

Acest serviciu cuprinde filmarea evenimentului de Dan Chiru + un asistent imagine cu 2 camere dslr (1920 x 1080). Filmare si montaj sincron din ambele camere. Prezenta videograph -ului Dan Chiru si a asistentului de imagine va fi pe tot parcursul evenimentului. Rezultatul final va fi de 2-3 ore transpus pe dvd si bluray disc. Pretul acestui serviciu este de 600 euro.

Optionale recomandate

 • a) Clip best moments + 1 zi de filmare dupa eveniment – 150 euro.
 • b) Fly cam – 40 euro
 • c) Realizarea unui rezumat cu durata de o ora – 75 euro.
 • d) Realizarea unui Full length movie cu durata de o ora – 150 euro.
 • e) Filmarea cununiei civile in alta zi decat ziua nuntii cu o singura camera – 30 euro. (2 cam. – 60 euro) Valabil doar pentru zilele de luni –  vineri. Pretul afisat este doar pentru orasul Bucuresti.
 • f) Filmarea evenimentului cu inca 1 camera dslr (total 3 camere dslr – 3 videograph-eri) prezenti pe toata durata evenimentului – 450 euro.

In cazul in care evenimentul va avea loc in afara orasului Bucuresti, este obligatorie achizitionarea unui optional, iar transportul si cazarea vor necesita un cost suplimentar de 100 euro.

[/toggle]

 

No Comments

Post a Comment