Am filmat in Targu Jiu

Citit de: 190 ori

Wedding Day – A film by Mădălin Dumitru

Se poate! Aceasta este concluzia la care am ajuns in urma filmarii de nunta din Targu Jiu. Am avut parte in aceste zile de locatii superbe si oameni minunati. Asadar, oficial sunt si suntem dispusi sa onoram cu mare drag filmarile de nunti din orasul Targu Jiu. Chiar daca pare putin departe de Bucuresti, sunt convins ca se merita! Filmarea de nunta pe care am prezentat-o in acest post, a fost realizata pentru Alin si Mihaela.

Iata ce trebuie sa afi despre o posibila colaborare cu un videograf de nunta prezent pe madvideo.ro. Principiul colaborarilor pentru filmari nunti se bazeaza in principal pe o comunicare si o informare cat mai precisa despre filmarea nuntii. Toti cameramanii de nunta prezenti in aceasta platforma considera ca relatia client ofertant este mai presus de tehnic. Ne dorim sa oferim oamenilor ceea ce isi doresc, asta insemnand ca sunt foarte flexibili cand vine vorba de conceptul filmarii de nunta.

In ceea ce urmeaza, prezentam cateva cadre din spatele camerelor video.

Filmari nunti Targu Jiu

Incercam sa oferim originalitate 100% fiecarui proiect in care ne implicam. Ne dorim sa acoperim o arie cat mai mare din cererea existenta pentru filmari nunti, de aceea madvideo.ro gazduieste in prezent 5 videografi de nunta lideri de echipe. Pentru detalii suplimentare legate de oferta va rugam sa accesati sectiunea “oferta” din meniu.

2 Comments
  • Octav Still Video

    Noi 27, 2014 at 15:56 Răspunde

    Frumos concept creat. Imi place coloristica pe care ai folosito. In ce program editezi filmarile?

Post a Comment