Cele mai bune si frumoase filme le putem realiza la nunti care respecta obiceiuriile locale, au multa culoare, sunt, chiar si prin desfasurare foarte dinamice, noua de fapt nu ne ramane decat filmarea si iconceperea artistica a evenimentului, dandu-i forma de poveste. In acest articol iti prezint obiceiurile pe care eu le filmez la nunta. Sa fie oare asa de simplu?

Nicidecum.

Pentru ca nu vom filma numai in localitatea nostra, sau in apropiere. Poate primim o comanda dintr-un alt colt al tarii de genul – Filmare nunta in Craiova. Credeti-ma va fi o provocare. O provocare careia abia asteptam sa ii facem fata. Tot ce stiam pana aici despre filmare si montaj este zero. Pana acum mai aveam poate si clisee,  un stil prestabilit, rodat, bine insusit, care, iata s-a volatilizat dintr-o data. Totul s-a dat peste cap, aprope ca simtim greutatea evenimentului, visam noaptea unghiuri de filmare, filtre de lumina sau sunet. Pe acest principiu filmez la nunta.

Cum filmez la nunta

Dar: trezirea! Nu-i nico problema daca stapanim nu numai camera ci si arta de a crea clipe nemuritoare oamenilor. Aceste nunti ne permit cel mai mult sa ne pregatim. Este ca o slujba bisericeasca: stim in fiecare moment ce urmeaza. Vom sti si la nunta, daca in prealabil vom invata acest obicei, de parca ar fi din orasul nostru. Pentru ca intr-un fel se organizeaza nunta in Bucuresti, si altfel in Craiova, sau Iasi. (Despre nuntile si obiceiurile de la sate voi vorbi alta data). Daca trebuie sa iesim din localitatea noastra deja si potofoliul nostu este dat peste cap. Unde pana acum stiam cum este sala de cununie, unde ducem mirii la filmarile – fotografierile exterioare, acum auzim de spatii, locuri straine noua. Dar foarte familiare mirilor, clientilor nostri. Nu conteaza cat de departe sunt locatiile, eu am un singur scop: Filmez la nunta, ajung la studio.. iar acolo ma pot gandi la tot ce a fost.

Si atunci… ne urcam in masina, si ne ducem la locul cu pricina. Ii cautam pe noii nostrii clienti, vom merge la sala, la biserica, peste tot unde se va intinde prima lor plimbare ca sot si sotie. Si, cred ca nu trebiue sa specific, vom filma si acum tot mai multe delatii, cat mai mult, ca intorcandu-ne acasa, pana la eveniment, sa avem material de invatat. Sa putem studia locatiile, imprejurarile evenimentului. Si desigur la aceasta studiere va participa toata echipa. Toate ideile vor fi puse in balanta, si se va face un scenariu, cum n-am facut pana acum. Filmez la nunta pe principiul ca am sa evoluez.. si tot am sa evoluez.

Ce obiceiuri filmez la nunta

Desigur ca si din diferite surse scrise, sau filmate ne putem documenta, dar niciodata nu valoreaza, cat  o studiere la fata locului. In plus de acest fapt si mirii vazand  interesul nostru isi vor da seama de serozitatea, si profesionalismul nostru, acest lucru dandu-le incredere. Vom cauta sa devenim chiar prieteni cu ei, vor fi mai deschisi, ne vor povestii visurile lor, ca sa stim ce trebie sa prezentam in filmul nostu de nunta.

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

Trebuie sa avem mare grija cum concepem inregistrarea unui evenimet la mare distanta,  ce aparatura, dotare, cum ne deplasam, pentru ca si acestea vor influenta cheltuielile noastre, dar nu putem adauga la costuri. Doar ne-au chemat ca suntem si mai putin costisitori, si n-avem cum sa scoatem cheltuielile in plus. Asta.. nu stiu cat de ieftine sunt serviciile noastre… dar cu siguranta sunt originale!

Pierdem un pic deci pe plan material, dar castigam inca un stil nou, aparte fata de desfasurarea unui eveniment important, provocarea ne incearca in situatii noi, rezolvandu-le, iata ne-am inbogatit experienta, si ne bucura satisfactia profesionala.

Daca ne-am pregatit temeinic vom realiza o pelicula unica, aprope personalizata, care ne va incanta, totodata ramanand o marturie a unor clipe unice pentru protagonist. Asa.. filmez la nunta! Articol de Madalin Dumitru.

2
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
JaninAlina Gheorghe Recent comment authors

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
noi vechi cele mai votate
Anunta-ma
Alina Gheorghe
Cititor
Alina Gheorghe

Din ce filmari am vazut eu la tine, niciuneia nu-i lipsesc obiceiurile sau traditia. Am vazut ca iti faci timp si spatiu in filmare pentru fiecare detaliu, pentru ca vorba ta, filmul sa iasa unic si personal.
Cat despre vise, intr-un timp credeam ca-s nebuna, ma culcam noaptea cu o anumita tematica in cap, si in timpul somnului imi veneau idei pentru un articol perfect. Bine, perfect din punctul meu de vedere.
Deci nu-s nebuna, sau nu sunt numai eu nebuna. :))

Janin
Cititor
Janin

Nu imi plac obiceiurile si nu-i inteleg pe oamenii care le respecta intr-o zona ce nu are nici o treaba cu aceste traditii.