Cu voal? Sau fără voal? În filmul de nuntă

Citit de: 1132 ori

Cauta inteligent videograful de nunta

Află din acest video cum să cauți inteligent videograful de nuntă. Prezentarea acestui clip este realizată de Mădălin D. și are rol de informare cu privire la funcționalitatea platformei de videografi.

Orice fata, femeie, iubita sau logodnica se viseaza in rochia de mireasa cu mult timp inainte sa o imbrace. Dar oare cate dintre ele dau importanta si voalului? Desi inca se mai poarta, voalul si-a pierdut semnificatia pe care o avea in trecut cand nunta marca inceputul vietii de femeie si deci, momentul in care o fata trebuia sa inceapa sa isi acopere capul cu o basma tot timpul. De ce voalul este atat de important in filmul de nunta? Daca inca esti nehotarata in privinta purtarii voalului, acest articol te va ajuta.

In primul rand, trebuie sa iti stabilesti prioritatile. Consideri ca este mai important modul in care iti va fi aranjat parul sau purtarea unui voal? Consideri ca nu este un detaliu important in filmul de nunta?

Daca tii foarte mult la coafura, bineinteles ca te gandesti dinainte, macar in linii mari, ce fel de coafura vrei. Va trebui sa incerci mai multe voaluri care sa se potriveasca atat cu acea coafura pe care o vrei, cat si cu liniile de croiala ale rochiei. Bineinteles ca genul de voal care se prinde sub coc nu ti se potriveste deloc daca planuiesti sa iti lasi parul liber pe umeri. Daca vrei o coafura care presupune lasarea parului liber sau strangerea lui mai sofisticata pe o parte, un voal nu s-ar potrivi deloc iar coafura pentru care depui eforturi atat tu cat si stilistul nu va putea fi prinsa pe camera de filmat, dar ce e si mai grav, nici de ochii invitatior, dar in filmul de nunta.

Cu voal? Sau fara voal? In filmul de nunta

Cand nu reusesti sa gasesti voalul perfect, care, in armonie cu parul, sa creeze o imagine pe care invitatii nu o vor uita prea usor, poate ar fi mai bine sa renunti la a purta unul. Retine ca toate aceste detalii conteaza enorm in filmul de nunta.

Purtarea unui voal nu este recomandata nici in cazul in care rochia ta de mireasa are maneci mai lungi decat cincisprezece centimetri pentru ca va da senzatia de “incarcat”, dar nici in cazul unei rochii care lasa spatele gol. Acea rochie a fost facuta cu spatele gol pentru a-ti pune in valoare linia spatelui si a taliei, umerii si modul in care ei se continua cu bustul, iar un voal ar elimina toate efectele pe care acel spate gol le are. Unei rochii de tip printesa nu se potriveste un voal mai lung decat nivelul taliei.

In al doilea rand, trebuie sa clarifici pentru tine care iti sunt conceptiile. De ce? Petru ca si filmul de nunta si detaliile vestimentare au nevoie de un concept bine gandit.

Daca ai fost crescuta in spirit religios si ai respect pentru Dumnezeu, este evident ca nu vei intra in biserica avand capul descoperit; daca totusi nu ai vrea un voal, ai putea sa porti unul doar pe durata cununiei religioase. In interiorul bisericii, purtarea unui voal mai are si avantajul ca acopera umerii.

Si nu in ultimul rand, trebuie sa faci tot ceea ce poti pentru a-ti ascunde acele caracteristici pe care le consideri a fi imperfectiuni.

Cu voal? Sau fara voal? In filmul de nunta

De exemplu, daca nu ai o podoaba capilara atat de bogata pe cat ti-ai dori, nu o chinui cu tratamentul dur care i se aplica cand este aranjata pentru a parea mai voluminoasa. Cu un fel de coc care nu presupune chinuirea parului se potrivesc de minune un voal in scari, lung pana in talie, si cu o coronita pe crestet. Sigur vei aduce in aces mod un mare avantaj in filmul de nunta. Aranjarea compozitionala a chipurilor … sunt factori principali in a transmite personalitatea.

In cazul in care consideri ca nu ai un bust suficient de generous si daca crezi ca ai umeri prea lati pentru bustul tau, un voal te va ajuta ca te convingi singura ca acele trasaturi ale tale pe care le consideri imperfectiuni nu se observa usor.

Un voal bine ales poate avea un efect superb in scenele filmate afara, daca vantul adie nu prea lin.

Similare

Leave a Reply

Fii primul care comenteaza!

Anunta-ma
avatar