Nimic nu poate fi mai fals decat aceasta afirmatie: Imi preda filmarea mai repede, e mai convenabil. Tot mai multa lume am observat ca ia in serios variantele unde le sunt livrate foarte repede filmarile de nunta. Asteptarea ta inseamna timpul de lucru acordat proiectului tau. Si, la ce folos o predare rapida daca dupa ceri nenumarate modificari? Nu tot acolo se ajunge? Drept urmare, afirmatia: Imi preda filmarea mai repede, e mai convenabil este un mit.

Calitatea unei filmari de nunta nu consta in timpul de executie. Majoritatea videografilor avem posibilitatea sa iti oferim filmarea si in cateva ore de la terminarea petrecerii, dar la ce folos? Aptitudinile editorilor sunt nule in fata timpului. Scriam intr-un articol de ce am marit timpul de post-productie al montajului de nunta. Dintr-un articol scris de George Boangiu am aflat ca sunt cazuri de genul: Imi preda filmarea repede, deci putem pleca din tara. Poti citi aici raspunsul lui George.

Este de retinut faptul ca montajul unei filmari de nunti nu consta doar in aranjarea imaginilor, ci in aprecierea lor si corelarea acestora cursiv, alegerea cu atentie a fondului sonor si a imbinarii acestor elemente in intreaga actiune ce genereaza mesaj sau stare. Retine ca montajul filmarii de nunta este slefuirea lemnului tau pe care l-ai crescut cu multa rabdare, dorinta si efort.

Este bine sa nu grabesti un editor cand vine vorba de montajul nuntii tale. Chiar daca sunt multi care s-ar peste detalii si iti ofera un material brut, tu trebuie afli cum sa nu devi un client dificil si totodata trebuie sa intelegi ca sunt multi videografi care realizeaza un montaj de nunta doar in anumite conditii.

Toate informatiile auzite despre montajul de nunta trebuie verificate inainte sa-ti faci o parere si sa iei o decizie. Cred cu tarie ca timpul de post productie nu este un factor determinant in alegerea prestatorului de filmari nunti. Asadar, informatia: Imi preda filmarea mai repede, e mai convenabil dar si Montajul este mai important decat filmarea nuntii, in viziunea mea sunt doar mituri ce dezinformeaza.

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma