Importanta portofoliului foto video de nunta

Citit de: 144 ori

In acest articol am ales sa scriu despre importanta portofoliului foto video de nunta. Cat de important este un portofoliu pentru un fotograf profesionist de nunta? dar pentru un videographer? Dupa cum stiti, portofoliul unui ofertat este principala sursa prin care se poate promova. Stiati ca un profesionist poate sa impuna unui client sa posteze materiale de la nunta acestuia?

Importanta portofoliului foto video de nunta este foarte mare. Am sa va spun si de ce. Sa presupunem ca intri sa vizualizezi site-ul oficial al unui videographer sau fotograf de nunta. Ce s-ar intampla daca in portofoliul acestuia nu vezi nimic? Iti spun eu, vei iesi imediat. Nu vei acorda importanta acelui site.  Am fost pus de multe ori in situatia in care potentialul client imi solicita ca materialul sa nu fie postat in portofoliul meu. Am refuzat colaborarea.

Importanta portofoliului foto video de nunta

Stiai ca onorariul unui videographer sau fotograf de nunta este mult mai mare in cazul in care nu doresti afisarea in portofoliul sau? Sa va spun si de ce. Sa presupunem ca esti in cautarea unui fotograf profesionist de nunta. Il gasesti pe  x care are un onorariu de 1000 de euro. Ii vizualizezi portofoliul si realizezi ca acesta nu a mai postat nimic de aproape 6 luni. Iti va oferii incredere? Iti spun eu. Nu. Pentru a incuraja piata ai nevoie de cat mai multe proiecte in portofoliu, indiferent ca esti videographer sau fotograf profesionist de nunta. Trebuie sa transmiti si sa arati oamenilor ca tu ai cerere. Portofoliul are o mare importanta mai ales pentru ofertantii profesionisti. Acestia isi pot justifica onorariile, doar prin calitatea portofoliilor. Asa cum te-am obisnuit in incheierea posturilor mele, te indrum sa te informezi inainte de a contacta un videographer sau fotograf profesionist de nunta.

No Comments

Post a Comment