Pentru ca vin foarte multe cereri in care ne este solicitata realizarea montajului de nunta, am sa argumentez in acest articol in ce conditii nu realizam montajul nuntii. Montajul nuntii reprezinta modelarea conceptului din ziua filmarii. Am realizat ca foarte multi oameni au impresia ca prin realizarea montajului reusesti sa dai o alta imagine filmului de nunta.

Imi pare rau, dar te voi dezamagii. Un videographer nu este Dumnezeu. Pentru rezultatele sale are nevoie de foarte multe resure. Dar, in ce conditii nu realizam montajul nuntii? In cazul in care filmarea este realizata de un alt ofertant, eu personal nu ma voi implica niciodata in realizarea montajului. Am sa si explic de ce nu voi realiza montajul unei filmari de nunta realizate de un alt videographer.

In ce conditii nu realizam montajul nuntii

Pentru a realiza un montaj bun, ai nevoie sa cunosti oamenii caruia ii este adresat acest material. Ai nevoie sa cunosti conditiile de filmare din ziua nuntii. Nu voi face niciodata promisiuni de genul: Lasa ca iti fac eu montajul si o sa ai un super material. Incorect. Nu sunt magician. Dar, cine sunt clientii care apeleaza la aceste variante disperate. Va spun eu. Sunt oamenii care nu au avut grija sa se informeze. Sunt clienti dezamagiti de ofertantii angajati. Nu vreau sa fiu rautacios, dar sincer, ma bucur ca au ajuns in aceasta situatie. Nu vreau sa fiu inteles gresit! Dar in fiecare articol pe care il scriu ii indemn sa se informeze. Daca te-ai bucurat ca ai dat 300 de euro pe o filmare … acum poti da toti banii din lume pentru un rezultat corect. Nu-l vei obtine! Am ramas socat cand am incercat sa aflu ce crede un asemenea client despre montajul de nunta.  Urmeaza cancan: Pai, iei sidiurile si le montezi tu asa cum faci filmele alea marfa. Omg. L-am intrebat: Cum crezi ca se ajunge sa se obtina un film decent de nunta? Imi raspunde: Pai, il bagi in alea acolo in ce lucrezi tu si le faci. A, si mai vreau sa imi bagi si mie efectul ala de avion cand pluteste camera. Imi place mult. Of. Doamne, cu ce am gresit? I-am explicat ca regulamentul site-ului madvideo.ro nu imi permite sa realizez montajul pe o filmare a unui cameraman concurent. Era normal sa ii explic in ce conditii nu realizam montajul nuntii? Era normal sa ii spun ca filmarea realizata de ofertantul angajat la nunta sa nu este una tocmai ok. Mai bine plagiam reinventarea roatei. Sunt foarte curios daca un fotograf de nunta se confrunta cu problema editarii fotografiilor de nunta.Vreau sa intelegeti ca scriu aceste articole pentru voi! Sunt situatii cand imi iau din orele de somn doar pentru a va oferii informatii importante pentru nunta voastra. Sa stiti ca nu sunt pasionat de scris. Ba chiar, am foarte multe greseli gramaticale. Intentia mea este ca prin toate articolele scrice, inclusiv articolul: in ce conditii nu realizam montajul nuntii, sa va indrum la informare.

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma