Frumos titlu pentru articolul de astazi, asa este? Oare despre ce e vorba, ce inseamna de fapt inca o zi de filmare pentru filmul nuntii?! Hai sa aflam la ce se refera si care sunt conditiile pentru a beneficia de inca o zi de filmare pentru filmul nuntii tale. Afla cat de mult pune accent un cameraman profesionist de nunta pentru aceasta zi de filmare. Citeste intreg articolul pentru a intelege cat de important este pentru ambele parti sa obtina cat mai multa informatie in filmul de nunta.

Asa cum v-am promis, vom discuta pe larg despre ce inseamna inca o zi de filmare pentru filmul nuntii. Este o zi in care echipa de productie impreuna cu cameramanul profesionist de nunta se pregatesc pentru  a filma alt cadru cu proaspetii insuratei. Si mai exact, de ce in alta zi? Nu este suficienta filmarea din ziua nuntii? NU! Un adevarat videographer are nevoie de cat mai multe detalii pentru ca filmul de nunta sa transmita! Filmarea de dupa nunta are ca rol surprinderea cator mai multe detalii care sa surprinda apropierea dintre miri – stim cu totii ca in ziua nuntii se intampla nu de multe ori ca mirele si mireasa sa fie prea mult unul in preajma celuilalt pentru ca invitatii necesita atentie si trebuie sa ii faci sa se simta bine la nunta ta. Asadar, filmarea de dupa nunta este in masura sa ajute filmul de nunta acolo unde detaliile lipsesc dar si sa infrumuseteze cu totul si sa dea o nota de sensibilitate si flexibilitate filmului de nunta ce deja cuprinde aceasta parte artistica, din punctul meu de vedere.

Un alt avantaj al zilei de filmare de dupa nunta ar fi acela ca avem miri cu mult mai degajati, fara emotiile din ziua cea mare iar miscarile lor, mimica, gesturile, zambetele parca nu mai sunt crispate de emotiile constructive din ziua nuntii.Un alt mare avantaj din punct de vedere tehnic este acela ca un videographer isi poate folosi un intreg arsenal de echipament in aceasta zi de filmare. Filmarea de nunta te limiteaza la stilul video jurnalistic, nu poti compune scena si ambientul pentru ca totul se petrecere contra cronometru. Timpul din ziua nuntii este limitat, totul se petrece live. De aceea cameramanii de nunta se modeleaza si incearca pe cat de mult sa transmita atmosfera nuntii prin cadrele filmate. Pentru a nu intra intr-un subiect despre care am mai scris, am sa te las sa citesti despre filmarea de nunta multicam. Asa cum scrie si in ofertele de pret, cameramanii de nunta profesionisti impun clientilor inca o zi de filmare pentru filmul nuntii deorece cu totii ne dorim ca rezultatele noastre sa fie din ce in ce mai bune.

Mai jos va voi prezenta un < best moments > de la nunta Alinei si a lui Mihai, un cuplu ce a beneficiat de inca o zi de filmare pentru filmul nuntii lor. Dar inainte de a viziona, am sa va prezint povestea acelei zile de filmare din afara evenimentului in sine. Cadrele au fost filmate la Vulcanii Noroiosi, un peisaj ce amplifica conexiunea, apropierea dintre mire si mireasa si bineinteles, contureaza trasaturile dinamice ale celor doi, totul pentru un film de nunta < best moments > original si calitativ atat din punct de vedere tehnic dar si estetic.

Iti spuneam la inceput care sunt conditiile de a beneficia de inca o zi de filmare pentru filmul nuntii. Ca sa fim clari intelesi, o spunem foarte clar:  cameramanii de nunta profesionisti impun clientilor inca o zi de filmare pentru filmul nuntii deorece cu totii ne dorim ca rezultatele noastre sa fie din ce in ce mai bune. Deci, filmarea de nunta ce are loc in alta zi in afara celei cu pricina se va impune de la bun inceput potentialilor clienti. Este inca o zi de filmare pentru filmul nuntii tale inclusa in anumite oferte de pret de pe madvideo.ro, adica gratis daca alegi una din acele oferte, numai pentru cameramanii de nunta profi de pe madvideo.ro: Madalin Dumitru, Dan Chiru

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

Acum te las sa te bucuri de best moments-urile cu inca o zi de filmare pe care le gasesti in portofoliul nostru. Pe maine!

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma