Pe baza zicalei: „clientul nostru stapanul nostru”, am considerat totdeauna ca trebuie sa acord o mare atentie legaturii cu clientii mei. Pentru ca orice colaborare, mai ales una de servicii  video de nunta, care se bazeaza pe incredere, este foarte important in ce relatii sunt cu clientii. Eu caut, si ies in intampinarea dorintelor lor. Si asa am constatat reticiente, din parte tinerilor casatoriti. Parca nu toti prefera cameramanii profesionisti. O cauza importanta ar fi se pare costul, dar n-ar trebui sa uite cei vizati, ca asa un eveniment este doar o data in viata omului, deci este indicat sa fie imortalizat cu profesionalism. Nu cred in vorbele „ca oricui ii dau o camera video poate filma o nunta”. Citeste integral acest articol in care scriu despre legatura dintre cameraman si client.

Legatura dintre cameraman si client

Acest eveniment, poate mai mult decat altul, este foarte complex, are specificul aparte, si nu are posibilitate de repetare. Cameramanul profesionist, mai ales unul, care este specializat in nunti, stie deja toate secretele, stie ce poate intra in film, ce trebuie neaparat inregistrat, cunoaste nu numai modalitatiile technice, dar obligatoriu si pe cele artistice ale unui asemenea film. Caci si filmul unei nunti poate fi facut cu mijloace artistice.

Dati-i o camera oricui, poate ca va filma, dar nu va avea coerenta, imaginile nu vor avea o ordine gandita. Sa nu creada cineva ca filmarea – nu numai a nuntii, ci in general la orice eveniment – inseamna sa inregistrezi din fata niste imagini, seci, plate. Mai este problema unghiului de filmare, a timpilor, luminii. Toate astea pot fi aduse la numitor comun de un operator profesionist. Si pentru ca el poate, a facut pregatiri, anume pentru acest lucru, ca este preocupat continuu de specificul fiecarei nunti in parte, face diferenta dintre un cameraman amator si unul profesionist.

Profesionistul raspunde pentru reusita filmului, amatorul poate ridica din umeri, daca a pierdut esenta, si nu se leaga nimic la montaj (daca face montaj) si clientii abia atunci isi dau seama, ca au gresit.

Legatura dintre cameraman si client – Clientii care ma cauta au decis deja, au optat pentru un cameraman profesionist, cu experienta, cu un portofoliu solid. Ramane ca dorintele lor sa fie bine intelese, si sa reusim sa eliminam eventualele semne de neincredere, care pot aparea, din cauza costului, a timpului scurt, sau pentru simplul fapt ca nu-mi cunosc bine clientii, nu reusesc sa ii conving, fara rezerve, ca sunt prestatorul potrivit. De fapt o palida pata de indoiala exista intotdeauna, pana la predarea filmului, evenimentul inseamna pentru ei un stres emotional, pentru mine un stres profesional, si poate ca asa si este bine, ca echipa de filmare sau cameramanul sa fie in priza continuu, sa fie in febra creatiei.

Astfel elimini orice rateu.

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

Legatura dintre cameraman si client

Greu ajung clientii la noi, si n-avem voie sa ratam. Caut continuu, sa elimin obstacolele intre mine si clienti, caut sa construiesc o varietate de stiluri in cadrul filmelor de nunta ca ei sa aiba de unde alege. Pentru ca in domeniul filmului imposibilul nu exista, caut sa le satisfac toate dorintele in legatura cu filmul, chiar daca imi cer un nou procedeu. Acest lucru inseamna perfectionarea continua, si sunt convins, ca in curand nu vor mai fi clienti, care sa considere costurile mari, si sa prefere un amator. Voi cauta impreuna cu modurile cele mai avantajoase in care pot fi aratati in filmul lor, care sa le aduca bucurie.

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Cruel Recent comment authors

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
noi vechi cele mai votate
Anunta-ma
Cruel
Cititor
Cruel

Din pacate am intalnit multi ofertanti care iti ofera cantitate, nu calitate. Cel mai important lucru este sa stii foarte bine ceea ce iti doresti iar in momentul in care esti hotarat sa faci un pas important in viata ta, nu ezita sa cauti acel ofertant care iti intelege dorintele. Legatura dintre ofertant si client este realizata numai de un profesionist care isi realizeaza munca cu pasiune si daruire.