Luna de miere

Citit de: 788 ori

Stabul de filmare nu are prea multa legatura cu luna de miere a tinerilor, nu cred ca cineva ar duce operatorii sa filmeze in aceste vacante. Sa presupunem totusi ca ei vor dori ca o urmare fireasca a filmului de nunta sa aiba si un film care sa pastreze clipele importante din voiajul de dupa nunta. Sigur ca merita filmate cele mai frumoase clipe petrecute in insulele Galapagos, sau mai nou in diferite tari arabe, in cate un hotel de… sapte stele, sau… dar in acest voiaj nu este loc de cameraman. Si atunci, daca totusi se doreste filmul, facem o instruire ad-hoc a mirelui, sau miresei daca pare mai talentata, si le uram noroc.

Misiunea noastra urmeaza la intoarcere cand luand imaginiile filmate ne revine sarcina montajului, ca sa gasim, pur si simplu sa descoperim arta, unde poate nu are nici urma.

Si credeti-ma, ca si simplele imagini inerte capata suflet in camera de montaj, dar sigur este nevoie de rabdare si viziune cu, carul. Nu va fi deloc  usor. Dar la plecarea lor am avut grija sa le dam noilor nostri camaramani un scenariu universal care contine cam ce, cat, cum, unde, trebuie filmat. In rest sa se filmeze intre ei, sa contina filmul imagini in care sa se vade cat de bine se simt.

Ești în căutarea serviciilor de filmări nunți? Te putem ajuta!
Suntem cea mai mare echipă de cameramani de nuntă ajunși la stadiul de videografi și cineaști ce oferim servicii profesionale de filmări nunți.
Vezi echipa

Luna de miere

De multe ori ei sunt ocupati – normal – cu ei insisi, si poate nici nu filmeza lucruri interesante despre locul unde au umblat. Si in acest caz exista posibilitatea de a introduce peisaje din brosuri, din apte poze, care sa prezinte locurile unde au fost. Insa daca mai filmeaza si altceva in afara de ei, atunci cu o mica dibacie, si rabdare se poate monta un film cat de cat acceptabil. Bineinteles ca nici ei n-au pretentia sa fie um film ca al unor profesionisti, dar sa fie placut la vizionare adesea este posibil. Respectand intimitatea lor desigur, putem plasa cateva aparate mici de inregistrare, cu stirea lor, si aceste aparate mai inregistreaza sonor, si imagini, chiar daca ei nu sunt atenti. Acestea vor fi descarcate seara ca memoria sa fie libera a doua zi. Astfel de multe ori obtinem imagini mai valoroase, dar si cadre din viata lor.

La montaj se vor folosi imaginile, care pot fi vizionate de oricine, si arata cat de bine s-au distrat ei in luna de miere. Valoarea cadrelor pot fi ridicate cu un comentariu adecvat, bine informat continand date geo-culturale despre locul vizitat de ei, astfel ca sa se vada ca au si ramas cu ceva in afara bucuriei aduse de clipele pertecute impreuna. Atat coloana sonora, cat si muzica de fond trebuie sa fie specifica zonei, unde si-au pertecut clientii nostri luna de miere. In coloana sonora pot fi incluse si povestirile lor, care aduc bucuria revederii locurilor, si trezesc amintiri. Aceste povestiri personale vor aduce prospetime filmului, si mai ramane sa gasim exact locurile, si imaginile pe care sa le insoteasca cele spuse de ei.

Luna de miere

Atat are de facut cineastul de nunta cu filmul lunii de miere a clientilor sai. Sa modeleze un film din amalgamul de imagini captate fara vreo idee de baza, fara fir de naratiune, adunate doar, pentru ca reprezinta niste clipe placute intr-un loc in care se afla datorita mariajului lor. Eveniment la care s-a intamplat sa fie prezent cameramanul nostru, realizand filmul de nunta.

Similare

Leave a Reply

Fii primul care comenteaza!

Anunta-ma
avatar