Articolul de astazi are rolul de a informa potentialii clienti referitor la timpul de productie al montajului unui film de nunta. Astfel spus, stirea noastra va informeaza: Madalin Dumitru mareste timpul de post-productie al montajului de nunta. 

Nu de mult ne-a venit ideea ca in filmul de nunta sa mai introducem inca o zi de filmare, in afara evenimentului in sine. De ce? Pentru ca este o zi in care putem filma fara a fi presati de timp atat noi cat si mirii, ceea ce ajuta foarte mult un material video de nunta sa transmita apropierea dintre cei doi cu mult mai mult decat in seara nuntii. Se intampla ca la nunta, mirii sa nu poata fi unul in preajma celuilalt atat de des, pentru ca sunt responsabili cu primirea invitatilor, ciocnitul paharelor, vorbele frumoase; mai pe scurt – sa acorde atentie invitatilor pentru ca acestia sa se simta cat mai bine.

Incepand cu 1 ianuarie 2014, Madalin Dumitru mareste timpul de post-poductie al montajului de nunta de la 21 de zile lucratoare, care este marja de timp din prezent, pana la 40 de zile lucratoare. De ce a fost nevoie de aceasta schimbare? Ei bine, noi am introdus inca o zi de filmare din luna mai anul acesta, drept pentru care materialele noastre video au devenit stufoase si pentru a monta un film de nunta iar pentru ca tu sa fii multumit de rezultatul final, un cameraman profesionist de nunta are nevoie de timp pentru ca brut-ul filmarii de nunta sa devina o filmare de nunta profesionala.

 Un motiv in plus pentru care am hotarat prelungirea celor 21 de zile la 40 de zile – timp pentru montajul filmului de nunta, a fost pregatirea mirilor pentru inca o zi de filmare, cea de dupa nunta. Avem cu totii nevoie de timp, spatiu – locatie si mai ales un cuplu degajat fata de ziua nuntii, unde emotiile sunt foarte mari si conteaza ca intreg materialul sa fie realizat perfect din punct de vedere tehnic dar si sa transmita mult mai profund trairile interioare ale celor doi.

Si pentru a-ti oferi mai multa cunoastere despre post-productia si rezultatul unui montaj de nunta, am sa iti prezint mai jos un clip < best moments >. Acest clip face parte din materialul pe care clientii nostri l-au primit. Durata realizarii acestui clip s-a impartit in doua timpuri: durata efectiva de productie ce a curpins filmarea din ziua nuntii, filmarea de care tocmai am povestit si durata de post-productie ce a cuprins montajul acestui film de nunta. Durata montajului a fost de 32 de ore.

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

Am pentru tine inca un articol ce te-ar putea ajuta sa intelegi de ce dureaza asa mult predarea unui film de nunta. Il poti citi chiar aici.

Asadar de la 1 ianuarie 2014, Madalin Dumitru mareste  timpul de post-productie al montajului de nunta de la 21 de zile lucratoare cate sunt in prezent, pana la 40 de zile lucratoare.

Tine minte: un cameraman profesionist de nunta intotdeauna va aloca timp calitativ pentru filmul nuntii.

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma