Make-up-ul profi pentru filmul nuntii tale

Citit de: 1116 ori

In acest articol tin sa va vorbesc, doamnelor, de importanta unui make-up profi la evenimentele speciale din viata dumneavoastra si nu ma raportez doar la ziua nuntii voastre.

Stim cu toate cata placere ne face sa fim aranjate de o mana de aur, mai ales cand este vorba de un machiaj ca la carte, cu atat mai mult cu cat ne pregatim pentru nunta noastra sau pentru un eveniment ce va fi transpus intr-o productie video de mare clasa. Make-up-ul profi iti accentueaza trasaturile in cel mai frumos mod, iti evidentiaza frumusetea naturala – asta daca vorbim de un machiaj profesional decent dar te poate scoate din tipare – unul de tip excentric.

Pentru o productie video, indiferent ca este un film de nunta sau un videoclip, make-up-ul este esential, la fel ca si lumina, unghiurile din care se filmeaza si celelalte elemente. Make-up-ul sustine intreaga imagine ce va fi transpusa in film, creeaza trasaturi, transmite stari, emotii.

Recomandarea mea este sa te lasi pe mana unui make-up artist de prima clasa. Este vorba de chipul tau, de trasaturile tale ce transmit oamenilor din jur totul.

Make-up-ul profi pentru filmul nuntii tale

Madvideo.ro iti recomanda make-up artist-ul Amelia Tamasan. Profesionalism, placere, suflet – iata ceea ce caracterizeaza un make-up artist profi. Madvideo.ro colaboreaza cu Amelia ori de cate ori este posibil pentru ca profesionalismul, increderea, seriozitatea si rezultatul final sunt din cele mai bune. Desigur, nu te putem obliga sa apelezi la serviciile de make-up ale Ameliei, este doar o recomandare de make-up artist profi cu care noi colaboram si de ale carei rezultate suntem multumiti si care da un plus de stralucire productiilor noastre video. V-am vorbit cu drag despre Amelia Tamasan pentru ca seriozitatea cu care se dedica si talentul ei m-au cucerit si am toata increderea, la fel cum stiu ca echipa MADVIDEO colaboreaza numai cu oameni capabili, cu un potential expus si care au, de fiecare data, cele mai bune rezultate. Madvideo.ro ofera informatii utile din domeniul sau de activitate, tocmai de aceea am ales sa adaug un plus acestui articol si sa va vorbesc de serviciile make-up, cu gandul de a fi un plus bine meritat pentru voi, doamnelor si viitoarelor mirese.

Asadar, v-am facut o prezentare a importantei make-up artistului profi in productia video. Iata ce ne sfatuieste Amelia:

“ In general, culorile inchise micsoreaza, iar cele deschise, maresc. Acelasi principiu se aplica, evident, si in machiaj: culorile inchise micsoreaza zona in care au fost aplicate. Cu ajutorul umbrelor folosite in machiaj, poti sa-ti creezi orice imagine iti dorești. Deci, daca ai forma fetei patrata, ochii mici sau apropiati, barbia dubla, nasul proeminent, etc., efectul umbrelor corect aplicate poate face schimbari majore!”.

Iti multumim Amelia pentru informatiile de baza si vom primi intotdeauna sfaturi cu drag de la un make-up artist profi!

Prin urmare, doamnelor si domnisoarelor neinstruite in tainele machiajului – alegeti-va expertii atunci cand e musai! Nu ne place sa privim chipuri frumoase cioplite urat! Si nu uitati – frumusetea naturala este intotdeauna valorificata de make-up-ul potrivit!

Nou din YouTube #Vlog

Similare

Leave a Reply

Fii primul care comenteaza!

avatar
  Subscribe  
Anunta-ma