M-am gandit ca ar fi foarte util pentru noi toti sa vorbim astazi despre multiplicarea discurilor cu filmarea nuntii. De ce consider ca este o informatie utila atat pentru cameramanii de nunta profesionisti de la madvideo. ro cat si pentru tine? Pentru ca de multe ori clientii pun problema multiplicarii discurilor cu filmarea de nunta.

Haideti sa clarificam acest aspect: platesti unul din videografii nostri pentru informatia de la nunta ta, nu pentru multiplicarea acesteia pe dvd-uri. Ceea ce conteaza aici este esenta, nu 10 discuri cu acelasi continut. Suntem fermi in ceea ce priveste munca noastra si daca inca nu esti convins ca a fi un cameraman de nunta profesionist necesita munca, efort si dedicare, ai la dispozitie pe blog informatii despre ceea ce inseamna a fi un videograf de top. Desigur ca putem multiplica discurile cu nunta ta in cate exemplare doresti, totul facut exact ca pachetul care iti revine tie iar aceasta insemnand un pret in plus pe langa oferta aleasa de tine.

Munca si eforturile unui cameraman de nunta profesionist nu consta in cate discuri ofera clientilor, ci in detaliile surprinse si cu grija conturate, in emotia transmisa; mai exact, in filmul nuntii care este de fiecare data unul original; un film de nunta potrivit pentru fiecare dintre voi, o amintire proprie si inconfundabila.

Am observant ca aceasta “ problema ” cu multiplicarea dvd-urilor a devenit din ce in ce mai extinsa si asta datorita cameramanilor amatori care includ in pachetul cu filmarea nuntii copii ale filmarii, inca un bonus cu nu stiu ce artificiu banal, ori o sedinta foto gratis, totul pentru o reclama ieftina – zic eu. Si culmea, totul cu o suma de bani prea mica pentru a fi profi! Toata aceasta treaba imi aduce aminte de reclama de la tv cu italianul care vindea bijuterii si spunea “ cumperi trei inele si primesti cadou inca doua plus o bratara, toate la un super pret! ”. Ma dezgusta incercarea de a promova un produs in aceasta maniera. Cum sa ai incredere ca un cameraman de nunta este intr-adevar foarte bun in ceea ce face daca iti ia ochii cu asa “ oferte ”?! De fapt, asta cred ca este si ideea…majoritatea sunt prea furati de aparente ca sa se gandeasca la motivul in sine, sa isi puna intrebarea “ dar de ce imi ofera totul la un super pret? Oare este cameramanul ales de mine un profesionist si va reusi sa transmita emotia mea in filmul nuntii mele?! ”. Aici intervine profesionalismul unui cameraman de nunta, un adevarat artist care sta in spatele filmarii de nunta.

Sa concluzionam – noi nu suntem “ suparati “ pe ofertantii care ofera astfel de “pachete promotionale”. Am scris acest articol pentru a te informa pe tine cititorule si potentialule client, despre multiplicarea discurilor cu filmarea nuntii. Platesti informatia, filmul nuntii tale pentru care s-au investit emotii, fiind transpuse in cel mai frumos mod, nu 5 dvd-uri de plastic.

 Speram ca am reusit sa iti oferim informatii utile pentru tine si astfel am reusit ca acest subiect sa nu mai fie o dilema.

Similare

Leave a Reply

Fii primul care comenteaza!

avatar
  Subscribe  
Anunta-ma