O ora, un moment pentru tine – Wedding day. DA! Se poate! Calitate si expresivitate intr-un film de nunta de o ora decat intr-un material video de 4 ore. De ce? Pentru ca ne dorim si reusim ceea ce ne propunem, fara a ne pierde in detalii inutile! Pentru ca suntem practici si stim ce asteptari ai de la noi!

Poate sunteti tentati sa credeti ca un film de nunta cu durata de 4 ore este mult mai relevant pentru a expune in imagini intreaga actiune, intregul moment. Gresit! Rezultatul final al colaborarii intregii echipe de productie video cu clientii sai structureaza intr-o filmare de nunta de o ora momente celebre as putea spune, de la best moments pana la obiceiuri, cununia religioasa – care, in fond este esenta a tot ceea ce se intampla – si bineinteles petrecerea, evenimentul in sine, unde videographerii nostri sunt adevarati artisti, fara pic de modestie o spun; pentru ca am vazut ceea ce puteti vedea si dumneavoastra aici – filmari de nunta, evenimente, totul fiind lucrat excelent din punct de vedere tehnic si calitativ, un mare avantaj al acestor minunati oameni care isi dedica timp si suflet pentru voi si care va stau la dispozitie, elementul de baza fiind legatura – de la muzica si imagine pana la pasii de dans; nu exista fake in transmiterea starilor emotionale – totul tine de interpretare, de sensibilitatea fiecaruia dintre noi dar doamnelor, noi stim cat de sensibie suntem 🙂

Totusi, despre ce este vorba si ce se intampla in aceasta filmare de nunta? Ei bine, totul porneste de la respectarea programului evenimentului de catre staff-ul de productie, de seriozitatea si motivatia intregii echipe. Pregatirea miresei, a mirelui, obiceiurile la care videgrapherii nostri trebuie sa fie prezenti pentru a le surprinde, cununia religioasa si ultimul „ X „ bifat de pe lista – petrecerea.

Cronologic, toate aceste etape traditionale sunt surprinse de catre camerele de filmat si proiectate in filmul nuntii voastre. Totul are o ordine si trebuie clar respectata pentru ca materialul final sa fie de buna calitate si in acelasi timp sa exprime emotiile momentului.

Cererea poate fi diversificata, calitatea videographerilor profi fiind aceea de a se acomoda cu cerintele clientului, asta insemnand o buna colaborare din partea amandurora.

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

Mai sus puteti urmari un material video ce poarta eticheta de full length movie si are ca rol de a sustine intreaga informatie prezentata in acest articol.

Totul incepe prin surprinderea detaliilor, o atmosfera in care sunetul muzicii pariziene merge mana in mana cu decorul, alura romantica, dezinvolta, naturala a mirilor. Zambetele, gesturile, culorile nu denota altceva decat puritatea momentului! Nu ma pot abtine sa va spun cat m-a emotionat momentul 00:18:00- sosirea mirilor la restaurant- sinceritatea transpusa in imagini, vibratia intregului suflet al miresei cantand „Je t’aime”. Este impresionant, un film de nunta dinamic, cu o diversitate de cadre si elemente surprinse. Filmarea a durat o zi intreaga, de la cununia civila pana la pregatirea miresei, a mirelui, biserica, petrecerea. Filmul de nunta al Dianei si al lui Valentin are o durata de o ora, intregul material video acoperind importanta momentelor din viata lor. Nu este nimic denaturat, fals, fortat. Pot spune ca pe mine m-a surprins naturaletea miresei, feelingul pe care acest film de nunta reuseste sa mi-l transmita de cate ori il privesc. Felicitarile mele tuturor! Atat voua, miri frumosi cat si profi- lor nostri! Meritati din plin aprecierea mea sincera!

Puteti beneficia de acest serviciu oferit de Madalin Dumitru prin urmatoarele pachete video de nunta: basic – silver. Oferta o puteti gasi la toti videgrapherii, alegerea este a ta de a avea sau nu la nunta o echipa cu adevarat profi.

Un aspect ce nu trebuie deloc neglijat – costurile variaza in functie de cerere! Orice serviciu in plus, costa. De exemplu, vrei multiplicarea dvd-ului, bluray-ului sau iti doresti o alta filmare inainte sau dupa eveniment – totul se poate obtine cu mare placere, la cea mai buna calitate. Trebuie tinut cont ca deplasarea – cu atat mai mult cu cat este in afara Bucurestiului,  montarea camerelor, a macaralei, pregatirea cadrului in sine necesita timpul, efortul si atentia sporita a coordonatorului de proiect si a intregii echipe. De aceea sunt ferm convinsa ca ai sa intelegi motivul pentru care munca lor merita toata aprecierea ta, fara a ridica pretentia de negociere a preturilor.

Un plus bine meritat al profi-lor videographi – se poate ajunge si la o productie de o ora si 30 minute ce poate implica filmarea multi cam cu peste 5 camere video.

Spre exemplu, weeding movie-ul Cristinei si al lui Cosmin.

Minunat! Un film de nunta complex din toate punctele de vedere! Dinamica imaginilor, cadrele bine puse la punct, lejeritatea cu care acestea comunica intre ele fara a deruta vizual – va spun sincer: mi se face pielea de gaina! Un spectacol vizual si compozitional de o calitate excelenta! Oameni cu un talent deosebit, cu nopti pline de montaje in spate si cu multumire de sine!

O ora, un moment pentru tine – Wedding day & Full Length Movie

 Asadar, ai posibilitatea de a urmari desfasurarea unui eveniment de la inceput la bun sfarsit, o ora de calitate, nu 4 ore in care atentia nu va mai este focusata asupra subiectului in sine, ci asupra tinutei lui X si gesturile lui Y, rochia cumnatei, urmand barfele de rigoare. Imi doresc sa intelegeti ca a obtine calitate nu este usor pentru videgrapheri si nici ieftin, de ambele parti. Cu toate astea, nu as considera un impediment atunci cand in viata ta se intampla lucruri o singura data, cand momentele care ne marcheaza pe toti intr-un fel sau altul trebuiesc puse undeva bine, dincolo de amintirea din mintea noastra!

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma