Formatorii de opinie au ajuns sa implementeze bine in piata videografiei de nunta, urmatorul aspect. Predarea brutului catre client. In proportie de 95% din clienti ma intreaba: Predati si brutul filmarii de nunta? OMG, Dar ce faci cu sutele de giga pe care eu ti le predau? Nici pana in ziua de azi nu am reusit sa inteleg la ce este folositor brutul unei filmari de nunta.

Drept urmare am inceput sa elaborez mai bine acest aspect. In nisa videografiei de nunta exista multi ofertanti care au profitat de neinformarea oamenilor. Un bun prieten a fost pus sa plateasca 500 de euro pentru brutul unei filmari de nunta. Am refuzat sa cred! Dar, acesta este adevarul.

Brut

 

Da! Am predat si vom preda in continuare brutul filmarii de nunta. Doar ca de aici incolo va fi contra cost. Am sa argumentez de ce brutul unei filmari costa! Mi-ar placea ca dupa ce vei citi urmatoarele antete, nu vei mai folosi uzuala intrebare: Predati si brutul filmarii de nunta?

Factorul cel mai nociv in predarea unui material brut este timpul. Am de recuperat 3 hdd -uri de la clienti. Motivul pentru care nici pana astazi nu le am este urmatorul: Sti, nu am putut sa ne cumparam un hdd pentru a copia brutul. Sau, ocupa prea mult si nu avem suficient spatiu in hdd-ul personal. Bun, am inteles. Dar, oameni buni, ce vina am eu? Am intreabat eu: Predati si brutul filmarii de nunta? NU!!!

Stocare

 

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

Da, vrem brutul! Dar, saptamana viitore, ca pana atunci nu reusim sa achizitionam un hdd. Trece o saptamana, trec doua, trec 3. Are rost sa va mai zic continuarea? Stam cu hdd-urile blocate si azi. Sa fie indiferenta sau lipsa de respect? Se pare ca dupa nunta, oamenii nu mai au aceasi convingere in vederea brutului. Totusi cred ca oamenii vizualizeaza filmarea, apoi zic: Lasa ca avem timp sa luam si brutul.

Ce faci cu 150 de clipuri care ocupa cel putin 260GB? In caz ca nu stiai, brutul unei filmari de nunta cu dslr -ul arata diferit de brutul unei filmari realizate cu o camera video ce inregistreaza pe casete. Dupa cum stiti, materialele filmate cu dslr-ul nu trec prin procesul de „captura”, acestea sunt pur si simplu copiate in statiile grafice.

Odata cu predarea brutului ar trebui sa-mi cedez si drepturile de autor. Un cameraman profesionist de nunta nu cred ca ar putea oferii brutul „free”

Pentru cei care vor sa invete sau „sa fure informatii” brutul este o mina de aur. Pentru ca materialele nu sunt trecute prin nici un proces de render, acestea au propietatile originale. Sincer, daca ar exista pe piata oportunitatea de a cumpara bruturi de la filmari, cred ca as fi primul cumparator!

 

Am hotarat ca mavideo.ro sa impuna videographerilor afiliati si membri predarea brutului contra cost. Perioada in care un client va putea solicita brutul va fi pana in ziua evenimentului. Predarea brutului se va face odata cu predarea materialelor finale. Sper sa fiu inteles. Noi incercam sa ne perfectionam in segmentul de video si nu pe „combinatii cu hdd-uri”

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Prixte Recent comment authors

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
noi vechi cele mai votate
Anunta-ma
Prixte
Cititor
Prixte

Multi nu au blurayuri iar varianta cu hardul e cea mai buna solutie. Dar sa te trezesti cu hdd cu usb 2.0 nu prea e placut.