Preturi filmari nunti negociabile? Suna bine titlul acestui articol. Oare cat putem negocia preturile acestor servicii? Negocierea preturilor pentru filmarea de nunta este o modalitate total neprofesionista in „strangerea” de clienti. In 2013, nici in piete nu mai poti negocia pretul pentru o legatura de patrunjel. Clientii care preseaza un cameraman de nunta pentru a obtine o reducere, inseamna ca nu au respect pentru acesta.

In viziunea mea, artistii trebuiesc respectati. Multi dintre clienti, probabil nu stiu ca pentru a deveni artist inseamna sa te sacrifici. In anii trecuti am intalnit clienti ce incercau sa negocieze cu mine sub pretextul ca isi fac nunta singuri si ca nu sunt ajutati de nimeni, si ca le este foarte greu. Asa, si ce vina am eu?

Raspunsul meu nu a existat. Dar, daca ar fi existat le-as fi raspuns: Stiti, eu mi-am sacrificat viata personala pentru informatia pe care astazi o detin, eu mi-am achizitionat singur aparatura pe care astazi o folosesc. Nu am fost ajutat de nimeni. Din intamplare am vazut filmul acelei nunti.

Am ramas socat sa vad ca la nunta acelor persoane au cantat artisti precum: Andra, Mandinga, Pepe, Marcel Pavel si altii. Asta da surpriza. Oare mirii au castigat la loto? Sau, mentalitatea oamenilor de a negocia pretul reprezinta viziunea acestora despre preturi filmari nunti?

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma