Recomandarea cameramanilor a juns un mod uitat de lume

Citit de: 779 ori

Era o data ca niciodata un cameraman de nunta. Pentru ca recomandarea serviciilor prestate de un cameraman de nunta a ajuns la stadiul de poveste, mi-am permis sa incep aceasta scriere printr-o forma des intalnita in cartile cu povesti. De ce recomandarea cameramanilor este un mod uitat de lume?

Pentru ca ofertantii sunt in numar mai mare decat clientii, recomandarea acestora este la nivel online. Toate motoarele de cautare cat si site-urile de socializare iti pot recomanda mii de adrese la care poti da de un cameraman de nunta. Inainte ca online-ul sa ia amploare, bine cunoascuta metoda de promovare era “recomandarea verbala intre cunostinte”. Acum, aceasta a devenit un mod uitat de lume. Cat de utila si cat de corecta este recomandarea oferita de segmental onlie?

Singurul avantaj al acestei recomandari este faptul ca poti petrece timp in paginile de gazduire portofolii ale cameramanilor. Pentru ca lumea evolueaza foarte rapid, metodele de promovare sufera si ele o schimbare majora. Videografii pro au la dispozitie mai putine unele in a se promova odata cu evolutia online-ului. De ce oamenii nu mai recomanda servicii? Oare pentru ca nu sunt multumiti de serviciile unora? Sincer, eu cred ca puterea de cumparare a clientilor ii determina pe acestia sa intre in lumea online-ului unde pot alege dintr-o mare masa de ofertanti. Realitatea nu este cea prezentata in reclame sau intr-o imagine oferita pe o pagina web.

Ești în căutarea serviciilor de filmări nunți? Te putem ajuta!
Suntem cea mai mare echipă de cameramani de nuntă ajunși la stadiul de videografi și cineaști ce oferim servicii profesionale de filmări nunți.
Vezi echipa

Sunt putini videografi de nunta care au bine pusa la punct o pagina web. In Romania predomina paginile neactualizate in care nu gasesti nici macar un pret oficial al serviciilor.

Similare

Leave a Reply

Fii primul care comenteaza!

Anunta-ma
avatar
wpDiscuz