Rezultatele filmarilor de nunta influenteaza sinceritatea mirilor

Citit de: 111 ori

De mult timp imi doream sa scriu despre sinceritatea oamenilor cand vine vorba de filmari nunti. Am sesizat ca multi oameni arunca discurile cu filmarea de la nunta intr-un sertar pe care nu-l mai deschid cu anii. Dar, de ce oare se intampla acest lucru? Eu cred ca sinceritatea oamenilor influenteaza foarte mult starea de spirit si totodata eticheteaza valoarea unui produs sau serviciu.

Rezultatele filmarilor de nunta influenteaza sinceritatea mirilor

Sa presupunem ca nu ai achizitionat un serviciu profesional de filmari nunti. De ce? Nu suntem indreptatiti sa spunem de ce. Fiecare are dreptul sa aleaga ce isi doreste. Alegerile tale nu reprezinta responsabilitatea noastra. Cand oamenii primesc discurile cu filmarea nuntii, se strang mai multi pentru a viziona intreaga filmare. In toate cazurile auzi: Da ba, a fost praf cameramanul ce sa-i faci? Asta e. Nu il voi recomanda niciodata.

Daca ai fi sincera cu tine ai spune: Ce vrei? Asta mi-am permis eu… si sunt foarte multumita de rezultat atata timp cat in aceasta filmare de nunta sunt persoanele dragi mie. Daca vei eticheta cu negativism filmarea nuntii tale, aceasta va ajunge intr-un sertar pe care nu-l vei mai deschide niciodata. Pana se va contrazice informatia prezentata, cred cu tarie ca rezultatele filmarilor de nunta influenteaza sinceritatea mirilor.

Tu ce parere ai?