Rezultatele filmarilor de nunta influenteaza sinceritatea mirilor

Citit de: 163 ori

De mult timp imi doream sa scriu despre sinceritatea oamenilor cand vine vorba de filmari nunti. Am sesizat ca multi oameni arunca discurile cu filmarea de la nunta intr-un sertar pe care nu-l mai deschid cu anii. Dar, de ce oare se intampla acest lucru? Eu cred ca sinceritatea oamenilor influenteaza foarte mult starea de spirit si totodata eticheteaza valoarea unui produs sau serviciu.

Rezultatele filmarilor de nunta influenteaza sinceritatea mirilor

Sa presupunem ca nu ai achizitionat un serviciu profesional de filmari nunti. De ce? Nu suntem indreptatiti sa spunem de ce. Fiecare are dreptul sa aleaga ce isi doreste. Alegerile tale nu reprezinta responsabilitatea noastra. Cand oamenii primesc discurile cu filmarea nuntii, se strang mai multi pentru a viziona intreaga filmare. In toate cazurile auzi: Da ba, a fost praf cameramanul ce sa-i faci? Asta e. Nu il voi recomanda niciodata.

Daca ai fi sincera cu tine ai spune: Ce vrei? Asta mi-am permis eu… si sunt foarte multumita de rezultat atata timp cat in aceasta filmare de nunta sunt persoanele dragi mie. Daca vei eticheta cu negativism filmarea nuntii tale, aceasta va ajunge intr-un sertar pe care nu-l vei mai deschide niciodata. Pana se va contrazice informatia prezentata, cred cu tarie ca rezultatele filmarilor de nunta influenteaza sinceritatea mirilor.

5 Comments
 • Carmen

  Apr 8, 2014 at 23:06 Răspunde

  Madalin oamenii nu isi vor asuma vina niciodata. Imi place ca prin articolul tau reflecti optimism. Asa trebuie sa facem in multe situatii ale vietii. Dupa cum ai spus si tu este bine sa vedem partea plina a paharului.

  • Madalin Dumitru

   Apr 8, 2014 at 23:26 Răspunde

   O gandire pozitiva atrage de fiecare data o stare de bine si de multe ori o multumire. 🙂

 • Cosmin Videographer

  Apr 9, 2014 at 07:23 Răspunde

  Colaborarea dintre cameramanul de nunta si miri isi spune cuvantul. Filmarea de nunta ajunge intr-un sertat cum spui tu doar in cazul in care oamenii nu pun accent pe acest serviciu. Multi dintre acesti miri ajung sa regrete deciziile facute dupa ce nunta a avut loc, adica mult prea tarziu.

  • Madalin Dumitru

   Apr 9, 2014 at 07:39 Răspunde

   Daca tot considera ca nu s-a facut cea mai buna alegere, macar sa vada partea plina a paharului. Cred ca le-ar fi mult mai de folos o gandire pozitiva asupra filmarii de nunta ce reprezinta o amintire din marea zi.

 • Radu

  Apr 15, 2014 at 13:41 Răspunde

  Asta e o problema prea generala.

Post a Comment