Sedinta foto din ziua nuntii trebuie filmata?

Sedinta foto

E la moda sau nu sa filmezi sedinta foto din ziua nuntii? Eu pot argumenta “trend-ul”. Ce importanta are sedinta foto pentru un videograf? Majoritatea mirilor aloca timp in ziua unui eveniment pentru sedinta foto. Afla care sunt sfaturile mele cu privire la filmarea sedintei foto.

Dragi videografi, hai sa respectam fotografii profesionisti de nunta. Hai sa le oferim timpul cuvenit pentru ziua nuntii. Nu inteleg ce rol avem noi la o asemenea sedinta. Ce putem face noi in acea locatie? Ce putem filma? Cadre statice?

Eu zic sa ne concentram mai mult pe structura conceptului si nu pe dorinta de a strange cat mai multa informatie nefolositoare. Cu siguranta mirii nu au de unde sa stie ca un videograf nu are ce cauta la o sedinta foto.

Argumentare

 

Sunt tare curios sa aflu care este argumentarea cadrelor la o astfel de filmare. Adica le filmez cu scopul? Imi este destul de greu sa cred ca desfasuratorul de eveniment iti va permite sa argumentezi cadrele filmate. Eu stiu ca dupa ce ai terminat filmarea unei nunti, detii in totalitatea informatia stransa de la eveniment. Deci, esti in masura sa vezi care sunt lipsurile si care sunt punctele pe care le poti amplifica. Nu ne ferim de munca, dar vrem sa muncim “cu cap”. ­čÖé

Daca vrei sa primesti atentie, resurse si respect din partea echipei de ofertanti, tu trebuie sa fi primul care le ofera. Am auzit multe cazuri in care echipa foto nu s-a inteles deloc cu echipa video. De ce?

Oameni buni, dincolo de profesionalismul nostru si de informatia pe care o detinem in domeniu, educatia si respectul sunt aspectele cele mai importante in evolutia noastra. Pentru a concluziona: Un fotograf trebuie respectat, trebuie sa il lasam sa isi faca treaba! Sedinta foto nu inseamna sedinta video! Sper ca prin informatia prezentata in acest articol sa pun o caramida la constructia unui segment al videografiei mai civilizat si mai organizat.

Similare

Leave a Reply

Fii primul care comenteaza!

avatar
  Subscribe  
Anunta-ma