Servicii video nunta, mireasa, decizii… “La timpul potrivit…”

Citit de: 892 ori

Am intrat zilele trecute intr-un magazin. In timp ce imi plateam la casa cumparaturile, fara sa vreau am auzit discutia intre doua angajate.

“- Si eu cred acelasi lucru. Prea devreme se marita. Trebuia sa mai astepte. E prea tanara.”

Mi-am luat bonul si am iesit din magazin dezamagit. Multi oameni nu pot concepe, nu pot intelege, pentru ca nu au trait. Iar o experienta netraita empatic si senzorial, nu te poate face sa intelegi pe deplin un lucru, folosindu-ti numai ratiunea. Omul e complex. Si o experienta e cu atat mai profunda si mai vie cu cat omul o traieste cu toate simturile sale.

Ești în căutarea serviciilor de filmări nunți? Te putem ajuta!
Suntem cea mai mare echipă de cameramani de nuntă ajunși la stadiul de videografi și cineaști ce oferim servicii profesionale de filmări nunți.
Vezi echipa

Servicii video nunta, mireasa, decizii… “La timpul potrivit…”

Cel mai mult ma intristeaza preconceptiile prezente la majoritatea oamenilor. Nu, nu e prea devreme. Si nu. Nu e prea tanara. Ceea ce as vrea ca oamenii sa inteleaga este ca abordarea este total gresita. Consimt ca traim intr-o lume a regulilor scrise si nescrise, ca suntem cu, sau fara acordul nostru victimele prejudecatilor si a majoritarului. Insa in existenta noastra zilnica trebuie sa avem grija sa nu ne pierdem. Sa nu transformam empaticul in rational, sa luptam ca cele doua entitati intrinseci, si cel mai important, sa le mentinem distincte si sa actionam corespunzator.

Atat timp cat o sa le inversam , sau mai grav, atat timp cat vom lasa ca una dintre cele doua sa o anihileze pe cealalta, lucrurile nu au cum sa aiba un final fericit. Casatoria e un lucru sacru. Nu e o afacere, nu e ceva ce trebuie sa faci “ca sa intrii in randul lumii”. Nu o faci pentru altii. O faci pentru tine. Nu atunci cand “te gandesti ca ar fi momentul” ci atunci “cand simti”. Consider ca e vital sa intelegem corect conceptul de casatorie, pentru ca, implicit sa nu ne privam de a trai bucuria acestui moment, la intensitatea si complexitatea sa. Nunta este o declaratie. O declaratie intr-o forma oarecum standardizata a starii interioare. E de fapt imortalizarea momentului din viata unui om, in care acesta constientizeaza atingerea unui anumit nivel emotional. Aici intervin servicii video nunta, mireasa, decizii, alai…

Servicii video nunta, mireasa, decizii… “La timpul potrivit…”

Nivelul unei perfecte armonii a relatiei cu sufletul pereche. Nunta in sine trebuie inteleasa ca si celebrarea in forma concreta a bucuriei intrinseci. A multumirii, expresia linistii si luminii pe care comuniunea cu persoana  iubita ti-o ofera.

De aceea, o nunta cu adevarat reusita e cea care e cea mai fidela oglinda a trairilor interiore. Cea care transmite cel mai complex si la aceeasi intensitate freamatului, tumultul emotiilor care te incearca si care constituie vibratia unica a momentului. Este modalitatea de a impartasii cu ceilalti bucuria clipei.

Serviciile nostre reprezinta mijlocul optim prin care momentul devine vesnic viu, exprimarea experientei empatice folosind toate simturile umane si va sunt oferite in sprijinul dumneavostra tocmai pentru ca magia momentului sa nu fie cu nimic stirbita.

Cu cat imortalizarea e mai reusita, cu atat retrairea momentului va fi mai intensa si la fel de vie in ciuda trecerii timpului. Tot ceea ce dumneavostra trebuie sa faceti este sa pastrati distincte cele doua entitati care ne constituie ca si fiinte umane: ratiunea si simtirea.

Traiti momentul!

De servicii video nunta ne ocupam noi! Acesta este un articol care doreste sa intareasca responsabilitatea oamenilor pentru “Toate la timpul lor… alai, decizii, mireasa, servicii video nunta”

Similare

Leave a Reply

2 Comentarii in "Servicii video nunta, mireasa, decizii… “La timpul potrivit…”"

Anunta-ma
avatar
Filtreaza dupa:   noi | vechi | cele mai votate
Alina Gheorghe
Cititor
Alina Gheorghe

Lucrurile trebuie facute atunci cand simti, ce daca e prea tanara, poate este sansa ei, poate este sufletul ei pereche. Cred ca amanand o decizie atat de frumoasa, nu faci altceva decat sa iti ratezi sansa, sa treci pe langa frumosul pe care ti-l ofera destinul.
Pana la urma traim prezentul… viitorul… ce-o vrea Dumnezeu. Atata timp cat esti cu inima impacata, nicio decizie nu este luata prea devreme. 🙂

Madalin Dumitru
Cititor

Sunt de acord cu tine in totalitate.

wpDiscuz