Sibiu – Filmare nunta pregatire

Citit de: 152 ori

Am ajuns acasa! Pentru cine nu ma urmareste pe instagram sau google plus, trebuie sa spun ca am fost la Sibiu timp de 2 zile sa filmez parti din conceptul filmarii de nunta din ziua de 26 aprilie 2014. Sunt obosit…  dar multumit de tot ce s-a filmat in acest oras frumos, Sibiu. Au fost doua zile in care a trebuit sa respectam un scenariu dar in acelasi timp a fost necesar sa ne modelam foarte mult in functie de resursele locatiilor de filmare.

Da, si cum spuneam am filmat timp de 2 zile pentru cateva secunde din filmul nuntii lui Ionut si al Rodicai. Multi nu inteleg fenomenul. Ma bucur ca din ce in ce mai multa lume apeleaza la serviciile de best moments pe care eu le realizez. De fiecare data cand incep un nou proiect de acest gen, sunt putin tensionat de ideea ca fiecare concept reprezinta o noua provocare pentru mine.

Un an muncitoresc, Claudiu si Madalin

Sibiu – Filmare nunta pregatire

In fiecare zi trebuie sa razi

Pentru ca merg pe ideea de a-mi depasii limitele cu fiecare concept creat, pot spune ca filmarile realizate la Sibiu au decurs foarte bine. Norocul, a fost de partea noastra. Lumina, locatii, culori si actiuni originale! De asta am avut noi parte la Sibiu. Pentru a nu va plictisii prea tare… va las sa trageti cu ochiul la ce am facut noi in aceste 2 zile la Sibiu. A, era sa uit… Alaturi de mine a fost Claudiu.. Care Claudiu? claudiuvisan.ro

Meritul nostru pentru rezultatele obtinute

O sedinta video de acest gen ajuta foarte mult conceptul filmarii de nunta. Pot spune ca acesta este cel mai mare avantaj. Limbajul comunicarii intre oameni care nu se cunosc se dezvolta rapid doar in situatii de acest gen. Indiferent cate intalniri vei avea cu personajele principale dintr-o nunta, ideea de a filma inainte de nunta ajuta enorm partile implicate intr-o cunoastere mai rapida a perceperii. Cu Ionut si Rodica am lucrat foarte bine. Chiar daca in unele cazuri au indurat frigul pentru ca dublele trase au durat ceva, eu zic ca totul a meritat. Convigerea acestora cu siguranta va exista in momentul cand va aparea best moments-ul nuntii lor.

Hai curaj, foarte bine… mai tragem inca o data

Atentie… start

1 Comment
  • Ella

    Apr 4, 2014 at 17:00 Răspunde

    Succes si spor la filmari. Sa te intorci cu rezultate bune. Sa ai parte de vreme buna 😛

Post a Comment