Solange Ballroom pune la dispozitia dumneavoastra saloane dedicate exclusiv pentru organizari de evenimente, cu o capacitate intre 100 locuri si 300 locuri, care, va ofera si va garanteaza evenimentul perfect. Designul deosebit al saloanelor, cu o receptie unica foarte spatioasa si eleganta, curtea interioara in care verdele este culoarea predominanta, parcarea proprie cat si profesionalismul personalului fac din Solange Ballroom locatia ideala pentru evenimentele unice in viata Dumneavoastra. Pentru cei care isi doresc evenimente fara cusur, Solange Ballroom este alegerea potrivita! Solange Ballroom… din dorinta evenimentelor perfecte…

Solange Ballroom – Salon 1

Solange Ballroom – Salon 2

Ce spun clientii despre Solange Ballroom?

Foste, dar mai ales viitoare miresici Solange Ballroom,

Revin cu feed back-ul unei nunti de asa cum mi-am inchipuit timp de 1 an si 3 luni (de la data semnarii contractului) care in data de 22.09.2012 a devenit realitate prin profesionalismul, devotamentul si implicarea organizatorilor: Irina si Stelica.

Mentionez ca atunci cand am semnat contractul nu-i cunosteam ca si caractere, ca si persoane si totusi am stat 100% linistita ca totul va fi perfect (recunosc ca am ales acest salon deoarece am participat cu un an inainte la un eveniment aici si pur si simplu am fost cucerita si multumita de servire, mancare si profesionalismul intregului personal).

Stiu ca pare ireal …ca este imposibil…ca sunt subiectiva…dar inainte sa semnez contractul in 2011 am citit tot forumul si nu am gasit nici un comentariu de rau….si SINCER: nu pot spune decat MULTUMESC SOLANGE BALLROOM ca tot ceea ce am citit, tot ceea ce ne-ati informat, tot ceea ce am contractat a fost exact asa!

Va descriu evenimentul cu + si – ca sa vedeti ca nu ascund nimic si ca oriunde mici erori pot sa apara, conteaza cat sunt de importante pentru voi

– Primire: intrarea superba pe covorul rosu…incadrat pefect de stalpisori si lumini…m-am simtit ca un adevarat star (normal ca prima persoana care ne-a intampinat a fost Stelica care a fost tot evenimentul alaturi de noi)
Aici primii invitati (2-3 la numar au fost primiti cu piscoturi in loc de icre dar dupa remarca acestui aspect in maxim 3 minute baiatul cu platou cu icre era prezent si nimeni nu a observat…decat noi care stiam si cei 2-3 invitati care erau soacrele/socri/nasii)

Sampania…DELICIOASA! Am ramas propund impresionata ca ffff multi invitati erau dornici si de un al doilea pahar (sampania este secret Solange Ballroom )

– Servire: ireprosabila…. ca la carte! (acum sincer nemultumiti vor exista…printre invitati va refer 1,2…si poate vor spune probabil dupa nunta ca x ca y… nu ascultati …am fost la 3 evenimete aici si inainte si dupa contract si nu am avut nici o problema)

-Mancare: eu si sotul meu nu am apucat sa mancam…dar invitatii au fost fff multumiti …cei care au apucat sa manance

– Sala perfecta…exact cum am stabilit cu cei 2 minunati organizatori Stelica si Irina!

autor: Andreea Moise

Vezi pagina oficiala a restaurantului

Similare

Leave a Reply

1 Comentariu in "De ce este Solange Ballroom un Restaurant de Nunta pentru care as opta?"

avatar
  Subscribe  
noi vechi cele mai votate
Anunta-ma
Luca Robert
Cititor
Luca Robert

buna ziua …. As dori sa imi Spune-ți si mie daca aveți liber pe data 22 August …si de la ce preț ar începe meniurile de nuntA va mulțumesc