De ce oamenii platesc sume uriase pentru filmarea de nunta? Inainte sa incep sa scriu acest articol, vreau sa mentionez ca nu am nici o intentie sa descurajez clientii ce achizitioneaza servicii de lux pentru filmarea de nunta. Pentru ca traim intr-o continua evolutie, serviciile de nunta au evoluat si ele enorm pe piata din Romania. Dar, totusi vorbim de filmare nunta si nu de productie cinematografica.

De ce sa investesc o suma uriasa pentru filmarea pe care o voi vizualiza de maxim 20 de ori in decursul vietii. Cu totii simtim nevoia de calitate, dar cred ca s-a ajuns mult prea departe. Cererea a facut ca in zilele noastre sa se ajunga sa se filmeze o nunta si cu 4 camere video.

Vezi aici un exemplu de filmare nunta filmata cu 4 camere.

Mediu

 

Un lucru foarte important pe care clientii nu il stiu, este ca nicioadata nu iti poti transforma nunta intr-un platou de filmare, indiferent de aparatura folosita. La o filmare de nunta nu va exista: regizor, scenograf, luminist, sunetist, actori, figuratie sau decor.

Totul s-a transformat intr-o noua abilitate a cameramanului, care, va fi presat in permanenta de multe nevoi din punct de vedere tehnic si nu numai. Evolutia cameramanilor de nunta va fi din ce in ce mai accelerata de multele situatii imprevizibile din ziua unei nunti. Asa a luat nastere comparatia dintre cameraman nunta sau echipa productie, un alt subiect foarte dezbatut in randul clientilor.

Concluzia este ca oamenii nu au puterea si informatia necesara de a lua o decizie benefica din punct de vedere financiar. Clientii filteaza acest serviciu dupa un singur criteriu: Relevanta, calitate – pret. Eu cred ca acest filtru ar trebui format din: Relevanta, calitate – pret si beneficii pe termen lung.

Similare

Leave a Reply

Fii primul care comenteaza!

avatar
  Subscribe  
Anunta-ma