Top Cameramani de nuntă: Etapa 2

Citit de: 149 ori

Dupa cum bine stiti, site-ul fotografi-cameramani.ro a lansat un clasament in care se dueleaza toate filmarile cameramanilor de nunti. La prima etapa am participat eu si Dan, reprezentati ai madvideo.ro. Atat eu cat si Dan am castigat duelurile din prima etapa. Am castigat primul duel cu scorul de 5-4, iar Dan a castigat cu scorul de 7-1. Asadar madvideo a castigat in prima etapa 2 puncte din 2 posibile. In etapa cu numarul 2, au participat 3 videografi prezenti si pe madvideo.ro: Madalin Dumitru, Dan Chiru si George Boangiu. Vezi ce au facut acestia in etapa cu numarul 2 si afla pe ce pozitii se afla acestia in topul cameramanilor de nunta din Romania.

Top Cameramani de nunta: Etapa 2

Madalin Dumitru, adica eu m-am duelat cu un concurent foarte bun. Ambele filmari au fost bune, insa am castigat la limita cu scorul de 6-5. Voturile sunt date de toti participantii la concurs. S-a cosiderat ca este cea mai relevanta modalitate prin care se pot obtine voturi reale. Asa si este. Asadar am castigat si etapa cu numarul 2. Mai jos am atasat un print screen cu duelul la care am participat.

Filmul de nunta care mi-a reprezentat activitatea in acest duel a fost:

Dan Chiru a intalnit in cea dea doua etapa a concursului concurentul care mi-a fost mie adversar in prima etapa. Dan a reusit sa obtina 3 voturi pentru filmarea sa insa insuficiente pentru a castiga duelul. Concurentul sau primind 7 voturi, a castigat duelul. Asadar dupa 2 etape Dan are 1 punct din 2 posibile. Mai jos este atasat print screen-ul duelului la care a participat.

Dan a participat la aceasta etapa cu urmatorul film de nunta.

George Boangiu a intrat in concurs din etapa cu numarul 2. Acesta a avut un adversar usor pe care a reusit sa-l invinga cu scorul de 10-0. Diferenta foarte mare de scor a fost facuta in primul rand de sistemul tehnic de filmare dar si acuratetea montajului. Asadar, in etapa cu numarul 2, videografii de pe madvideo au reusit sa castige 2 dueluri din 3. Clasamentul este la inceput urmand sa se programeze alte dueluri din ce in ce mai stranse. Am sa va tin la curent cu tot ce se intampla in aceasta competitie. Ma jos va prezint duelul lui George.

George a participat la aceasta etapa cu urmatorul film de nunta.

In urma celor 2 etape de concurs, topul cameramanilor de nunta din Romania se prezinta astfel:

2 Comments
  • Justyn

    Sep 15, 2014 at 12:09 Răspunde

    Mult mai slabut fata de tine!La tine sunt culorile frumoase si cadre bine alese!

  • Robert

    Noi 27, 2014 at 15:51 Răspunde

    Pacat ca nu se mai desfasora acest concurs

Post a Comment