Exclusiv: Lansare topul cameramanilor de nunta

Citit de: 157 ori

Zilele trecute m-am vazut cu fondatorul site-ului fotografi-cameramani.ro. Am aflat ca pe piata fotografilor si a cameramanilor din Romania se va lansa un concept 100% original. Va pot spune ca ideea este geniala! Stiu si sunt sigur ca piata ofertantilor de acest gen are nevoie de un sistem de clasificare. Cat de util va fi pentru potentialii clienti dar si pentru fotografi, cameramani, discutam in acest articol.

Platforma isi doreste sa implementeze un top al fotografilor si un top al cameramanilor de nunta. Sistemul de sortare este foarte simplu. Vor exista etape in care filmele si fotografiile participante se vor duela. Trebuie sa va spun ca doar cei inscrisi pot participa la votare. Adica mai pe scurt, daca esti cameraman de nunta poti vota. Ideea si principiul pe care se bazeaza acest concept de a elimina spam-erii este geniala. Deci, pentru prima oara nu putem spama un clasament.

Exclusiv: Lansare topul cameramanilor de nunta

Cu siguranta multi se vor baza pe acest lucru, insa acuratetea sistemului de votare ii va descalifica foarte usor pe doritorii de spam. Filmarile cameramanilor de nunta vor fi nominalizate la duel in urma unor etichete si anume: Tipul filmarii de nunta: Clip best moments sau highlights, prewedding, trash the dress si botez. Gadgeturile folosite in filmarea de nunta au si ele un rol important pentru ca doar asa se pot aduce la duel filmari asemanatoarea. Nu mi se pare relevant sa se dueleze doua filme care au fost realizate cu resurse diferite.

De ce topul cameramanilor de nunta va fi foarte util pentru potentialii clienti?

Sa presupunem ca intri pe cea mai mare platforma de cameramani si fotografi cu scopul de a achizitioana servicii de filmare sau fotografiere a nuntii. Nu vei avea timpul si nici resursele necesare incat sa iti dai seama care sunt cei mai potriviti ofertanti pentru nunta ta. Chiar daca bugetul pe care il vei avea pentru filmarea nuntii va fi de 200 euro, cu siguranta vei gasii mult mai usor cameramanii dispusi sa lucreze pentru aceasta suma.

Totodata, pozitionarea acestora te va ajuta sa intelegi care este diferenta intre cameramani. E foarte simplu pentru toata lumea. Nu vei avea cum sa ai pretentii de la un cameraman care sa va pozitiona pe locul 100. Ce ma bucura cel mai mult este faptul ca prin acest top se va echilibra cererea. Aici ma refer strict la costuri si resurse. De ce te va ajuta pe tine acest top? Te va ajuta pentru ca doar asa vei intelege nivelul dar si costurile filmarilor prezente. Hai ca e chiar foarte simplu.

De ce topul cameramanilor de nunta va fi foarte util pentru cameramanii de nunti?

Pentru noi, cei care filmam la nunti va fi foarte util acest clasament pentru ca doar asa ne vom afla nivelul in bransa videografiei de nunta. Va fi frumos pentru ca spiritul competitiei ne va forma viziunea catre orizonturi mult mai originale. Toti avem libertatea sa votam restul duelurilor. Trebuie sa va marturisesc ca pentru prima oara in Romania se doreste o eliminare a bisericutelor existe in bransa. Cum asa? Fiecare are dreptul sa voteze. In cazul in care votul unui cameraman nu este argumentat acesta va fi introdus pe lista de suspiciosi. Se doreste a fi un clasament cat mai relevant si corect pentru intreaga clasa de cameramani.

Esti cameraman de nunta? De ce trebuie sa te inscrii si tu?

Posibilitatile de promovare sunt uriase. Prin simpla prezenta in topul celor mai buni cameramani de nunta din Romania contractele tale cu siguranta vor creste. Nu trebuie sa te sperii de cei mai buni din domeniu. De ce? Pentru ca tu nu ai nevoie de locul 1! Tu ai nevoie de o pozitie cat mai relevanta pentru serviciile pe care le prestezi. Asa va fi mult mai usor sa cresti valoarea filmarilor tale dar si onorariul.

Internetul reprezinta unealta cea mai utila pentru a ne promova. Ai idee de cati bani ai nevoie pentru pozitionari fruntase in google? Ai idee cat timp dureaza acest proces? Dar, sti ca nimeni nu iti poate garanta pozitii fruntase indiferent de sumele investite in seo? Nu ti se pare mult mai simplu sa te inscri aici si sa faci parte din cea mai mare comunitate de cameramani de nunta din Romania?

In incheierea postului vreau sa multumesc fondatorului fotografi-cameramani.ro pentru ca a tinut cont de parerile videografilor la crearea celui mai mare clasament. Felicitari si abia astept lansarea celui mai performant …. campionat.

15 Comments
 • Claudiu Videograf

  Apr 19, 2014 at 16:08 Răspunde

  Ms pentru informatie Madalin. Ma voi inscrie si eu.

 • Madalin Dumitru

  Apr 19, 2014 at 16:10 Răspunde

  Cu placere.

 • Video Dorian

  Apr 19, 2014 at 21:49 Răspunde

  Bun pont. Multumim

 • Filmari nunti Ploiesti

  Apr 19, 2014 at 21:59 Răspunde

  Cand va fi lansat acest top de care ai vorbit?

 • Aniela

  Apr 19, 2014 at 21:59 Răspunde

  Este foarte buna aceasta idee, deoarece voi vedea care sunt cei mai profesionisti videografi

 • Nicole

  Apr 19, 2014 at 22:03 Răspunde

  Si cum va fi jurizarea? Va vota publicul sau persoane desemnate?

  • Madalin Dumitru

   Apr 19, 2014 at 22:05 Răspunde

   Daca citeai cu atentie ce am scris in articol aflai ca jurizarea va fi facuta de concurentii videografi. 🙂

 • Mihai

  Apr 19, 2014 at 22:11 Răspunde

  Stiu despre acest site. A fost un concurs ianuarie. Unele filme de nunta nu mi-au placut, regia a fost slabuta. In schimb filmele tale avut o regie extraordinara. Felicitari pentru locul 1. Este un premiu pe care il meriti.

 • Valentin Sirbu

  Apr 19, 2014 at 22:15 Răspunde

  Este gratis sau trebuie sa ai cont premium?

 • Ioana

  Apr 20, 2014 at 11:57 Răspunde

  Nu inteleg ceva. Eu consider ca ar trebui sa voteze si publicul. Ar trebui sa se tina cont si de alegerea noastra.

  • Madalin Dumitru

   Apr 20, 2014 at 11:59 Răspunde

   Nu. Pentru ca nu este un clasament bazat pe cel mai popular videograf. Asa imi pot pune 200 de prieteni sa ma voteze si as castiga mreu. Corect este sa voteze oameni abilitati.

Post a Comment