Un client nemultumit … un pas inainte! Asa Nu!!!

Pentru ca realizez ca e normal sa nu te intersectezi in gandire, viziune sau cunoastere la un moment dat intr-o colaborare, astazi a venit momentul sa scriu despre: Un client nemultimt … un pas inainte! Asa Nu!!!

Firesc este ca in momentul in care lucrezi la un nivel ridicat si intens sa apara si “defectiuni” de comunicare.  Sunt convins insa ca aceste defectiuni se pot evita! Raman la parerea ca legatura intre parti este cel mai important mod prin care poti influenta calitatea filmului de nunta. Citeste integral un articol despre un client nemultumit.

Asadar, dupa cum bine stiti exista posibilitatea sa deveniti clienti nemultumiti. De ce? Pentru ca totul sta la baza unei legaturi. Iti place.. intelegi, inseamna ca vei colabora foarte bine cu videograful nuntii tale.

Dar daca iti place… dar nu intelegi, e bine sa te feresti de o asemenea colaborare. Se intampla ca in multe situatii oamenilor sa le placa portofoliul tau dar sa nu-l inteleaga. Unii mi-ar spune acum: Si ce, e datoria clientului sa inteleaga ce a filmat videograful la nunta? Raspunsul meu este DA. Fara a cunoaste si fara a intelege risti sa te indispui peste mult timp.

[blockquote text=”Estenta incompatibilitatii sta in eveniment.” show_quote_icon=”yes”]

Nu vreau sa par rautacios dar trebuie sa va spun intr-un mod cat mai direct ca totul se bazeaza pe conditiile de lucru. Cand spun conditii de lucru ma refer la spatiu, lumina si actiuni.

Fara aceste elemente un videograf este dezvelit de toate abilitatile sale. Nu faceti marea greseala de a crede ca un videograf poate face minuni. Omul videograf este un simplu privitor ce urmareste evenimentul. Nu este un magician. Nu are abilitati regizorale. Asta nu inseamna ca nu isi va da tot interesul ca evenimentul tau sa nu fie filmat bine. Si ca o mica paranteza vreau sa completez ceea ce am sustinut mai sus prin: Un conducator auto profesionist nu va reusii niciodata sa-l intreaca pe un conducator auto normal dar cu o masina mult mai buna.

Noi ne dorim ca toti clientii sa fie cat mai multumiti de serviciile pe care le prestam, insa se intampla de cateva ori in cariera sa te lovesti si de o lipsa de comunicare. Fara sa vreau, prin scrierea acestui articol am facut o continuare a ultimului post in care am scris despre: De ce sa nu platesti x.000 euro pe filmarea evenimentului. Articolul il poti citi aici.

Similare

Leave a Reply

2 Comentarii in "Un client nemultumit … un pas inainte! Asa Nu!!! "

avatar
  Subscribe  
noi vechi cele mai votate
Anunta-ma
JustMe
Cititor
JustMe

In orice domeniu exista clienti nemultumiti, important e sa stii sa gestionezi situatia si tu ai stiut sa faci fata tuturor nemultumirilor (daca ele au existat) din partea clientilor. Mereu amabil, cu un raspuns bine pregatit la orice intrebare, un adevarat profesionist.

Victor
Cititor
Victor

Felicitări pentru articol