Imi doresc ca oamenii sa invete, imi doresc ca oamenii sa cunoasca si imi mai doresc ca acestia sa faca cele mai bune alegeri pentru filmarea nuntii lor. Cu siguranta multe persoane nu iau in calcul si evolutia unui videograf. Pentru ca si videografii sunt oameni, pot trece prin diferite etape ale vietii sau ale dezvoltari. In urmatorii ani sunt convins ca alegerea unui cameraman se va face si pe baza evolutiei acestuia pe piata videografiei.

In cazul in care un videograf nu trece printr-o etapa prea buna a vietii profesionale iar tu nu iti dai seama, cum crezi ca va arata filmarea nuntii tale? Filmarea cu siguranta va fi ok din punct de vedere tehnic, dar originalitatea si sclipirea acestuia nu vor mai exista. Se intampla ca oamenii la un moment dat sa oboseasca. Se intampla ca oamenii sa nu se poata adapta. Ce trebuie sa faci pentru a te informa cu privire la evolutia unui videograf? Nu pot spune ca pentru aceasta ar exista o formula exacta, dar te pot sfatuii sa ti cont de urmatoarele aspecte.

Timp

 

In primul rand trebuie sa cauti un videograf cu cel punt 1 an inaintea nuntii. Doar asa vei avea sansa sa-i urmaresti activitatea intens. Ce trebuie sa faci? Sa presupunem ca data nuntii este 12/12/15 – iar ziua semnarii contractului este 12/12/14. Inainte de a trece la semnat iti recomand sa vezi activitatea videografului pe ultimele 12 luni.

Fi foarte atent la cat de des posteaza. De asemenea trebuie sa fi atent la numarul lucrarilor, complexitatea lor dar si locatia in care au fost filmate. O mare importanta intr-o analiza de genul este si onorariul unui videograf. Este o informatie pe care cu greu o poti afla pentru ca in Romania 90% dintre videografi nu isi afiseaza preturile pe site-urile oficiale.

Dupa ce ai strans aceste date, comparale cu rezultatele altor videografi. Cu siguranta aceasta metoda iti va oferi rezultate benefice in alegerea videograf-ului de nunta. Asa cum scriam si in titlul acestui articol, un criteriu important in alegerea cameramanului de nunta este evolutia acestuia deoarece se poate prezenta la evenimentul tau cu o alta informatie, viziune dar si concept.

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma