Un criteriu important în alegerea cameramanului de nuntă este evoluţia acestuia

Citit de: 822 ori

Imi doresc ca oamenii sa invete, imi doresc ca oamenii sa cunoasca si imi mai doresc ca acestia sa faca cele mai bune alegeri pentru filmarea nuntii lor. Cu siguranta multe persoane nu iau in calcul si evolutia unui videograf. Pentru ca si videografii sunt oameni, pot trece prin diferite etape ale vietii sau ale dezvoltari. In urmatorii ani sunt convins ca alegerea unui cameraman se va face si pe baza evolutiei acestuia pe piata videografiei.

In cazul in care un videograf nu trece printr-o etapa prea buna a vietii profesionale iar tu nu iti dai seama, cum crezi ca va arata filmarea nuntii tale? Filmarea cu siguranta va fi ok din punct de vedere tehnic, dar originalitatea si sclipirea acestuia nu vor mai exista. Se intampla ca oamenii la un moment dat sa oboseasca. Se intampla ca oamenii sa nu se poata adapta. Ce trebuie sa faci pentru a te informa cu privire la evolutia unui videograf? Nu pot spune ca pentru aceasta ar exista o formula exacta, dar te pot sfatuii sa ti cont de urmatoarele aspecte.

Timp

 

Ești în căutarea serviciilor de filmări nunți? Te putem ajuta!
Suntem cea mai mare echipă de cameramani de nuntă ajunși la stadiul de videografi și cineaști ce oferim servicii profesionale de filmări nunți.
Vezi echipa

In primul rand trebuie sa cauti un videograf cu cel punt 1 an inaintea nuntii. Doar asa vei avea sansa sa-i urmaresti activitatea intens. Ce trebuie sa faci? Sa presupunem ca data nuntii este 12/12/15 – iar ziua semnarii contractului este 12/12/14. Inainte de a trece la semnat iti recomand sa vezi activitatea videografului pe ultimele 12 luni.

Fi foarte atent la cat de des posteaza. De asemenea trebuie sa fi atent la numarul lucrarilor, complexitatea lor dar si locatia in care au fost filmate. O mare importanta intr-o analiza de genul este si onorariul unui videograf. Este o informatie pe care cu greu o poti afla pentru ca in Romania 90% dintre videografi nu isi afiseaza preturile pe site-urile oficiale.

Dupa ce ai strans aceste date, comparale cu rezultatele altor videografi. Cu siguranta aceasta metoda iti va oferi rezultate benefice in alegerea videograf-ului de nunta. Asa cum scriam si in titlul acestui articol, un criteriu important in alegerea cameramanului de nunta este evolutia acestuia deoarece se poate prezenta la evenimentul tau cu o alta informatie, viziune dar si concept.

Similare

Leave a Reply

Fii primul care comenteaza!

Anunta-ma
avatar
wpDiscuz