Unul dintre stilurile de abordare a filmului de nunta, este chiar cel artistic. In stil hollywodian. Cred ca nu trebuie sa insistam mult asupra faptului ca asa ceva nu poate realiza decat un bun cameraman, cu dotarea adecvata. Poate ca majoritatea clientilor ar prefera acest mod de abordare a filmului de nunta, dar multi se lovesc de costurile mari. Sa nu fiu inteles gresit, aceste costuri nu sunt mari, ca ar fi artificial umflate, ci necesita de regula o intreaga echipa, cu totii membrii profesionisti, si o aparatura adecvata. Precis ati inteles bine ce inseamna hollywoodian. Aceea stralucire, bucuria sclipind pe fete, o linia aparte, exact ca in film. Citeste acest articolul video nunta in stil cinematic.

Video nunta in stil cinematic

Poate ca in acest caz este cel mai important sa facem o documentare temeinica, sa intelegem dorintele clientilor, desfasurarea evenimentului, ca sa putem pregati bine inregistrarile. In acest stil filmul de nunta trebuie sa aiba introducere, tratare si deznodamant, exact ca la peliculele artistice. Va trebui sa fac la fel de artistic, dar aici n-am posibilitate de a trage duble. Totul se va filma o singura data. Deci trebuie sa aleg foarte bine unghiul, momentul, locul ocupat de camera. La filmele artistice holywoodiene, nu toate imaginile sunt valoric egale, filmul are parti esentiale si altele valoric secundare. Altfel ar fi deranjant de consistent. In acest film nu vor intra toate djumbuslucurile comise de cate un invitat, mai bine dispus.

Inainte de nunta stau mai mult in preajma mirilor, ei vor fi eroii principali, nu? Caut sa le inteleg dorintele, ce inseamna pentru ei acest eveniment, vor fi pregatiti sa interpreteze rolul bine?… Video nunta in stil cinematic poate reprezenta viziunea partilor catre nivelul filmului de nunta.

Chiar voi cauta sa ma apropii de ei, povestesc despre filmul de nunta care va fi realizat, despre ideile mele. Vad ce le place, unde au alta parere, iau chiar notite la aceste intalniri. La fiecare faza a pregatirilor este bine sa-i punem in tema si in legatura cu costurile. Sunt cazuri cand ne-am inteles la un pret, dar unele lucruri se schimba in functie de dorintele, sau ideile noi aparute, deci, creste bugetul filmului. Dar, nu este o regula. Pretul nu reflecat nivelul unui video nunta in stil cinematic. Si aici ma refer doar la optionale. Caci realizarea filmului de nunta cere si cheltuieli din partea mea, filmul nu are ca si cost numai onorariul operatorului. Folosind stilul hollywoodian pot contopii toate elementele nuntii in lucrare. Introducerea va fi intalnirea lor, evolutia dragostei. In toata desfasurarea unui video nunta in stil cinematic tin cont de ideile clientilor. Dorintele lor se pot schimba si in timpul evenimentului.

Cununia religioasa, cea crestina, si petrecera va da tratarea filmului, dezvoltarea temei. Mentionez ca locatiile conteaza mai putin. Pot realiza un video de nunta in Craiova, Braila, Iasi sau orice alt oras. Oamenii trebuie sa intelegeaca ca nivelul legaturii intre ofertant si client este cel mai important.

Ca deznodamant sunt la indemana multe modalitati.

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

In orice caz voi cauta ca filmul sa nu se termine brusc. Nu las in suspans, ca doar nici filmele hollywoodiene nu se termina asa. Daca un film trebuie sa se termine cu happy end acesta este conceptul ce trebuie respectat. Dar, nu siropos, ci sa arate terminarea evenimentelui cu bucurie, sa se vada fericirea pe chipul protagonistilor, deci filmul de nunta sa proiecteze in viitor fericirea.

Video nunta in stil cinematic

La o comanda de video nunta in stil cinematic sunt constient de provocare. Dar si de posibilitatea succesului, daca reusesc sa ma inteleg cu clientii asupra tuturor aspectelor. Odata trecand acest hop nu-mi ramane decat sa incep pregatirile.

In toate cazurile voi da un video de nunta in stil cinematic realizat cu mijloace artistice, proprii filmului hollywoodian, iar la derularea peliculei protagonistii se vor simtii, fericiti jucand rolurile cele mai importante din viata lor.

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma