De ce sa apelezi la un amator cand ai de unde alege? De ce sa risti ca un eveniment atat de important pentru tine sa devina o amintire lipsita de emotie? Asadar, esti sigur(a) ca vrei amatori pentru filmarea nuntii?

Documenteaza-te inainte de a alege un videograf pentru filmul nuntii tale! Riscurile colaborarii cu un videographer si fotograf de nunta amator te ajuta sa intelegi motivele pentru care ai nevoie la evenimentul tau de oameni capabili, de profesionisti care sa transmita in filmul nuntii tale exact atmosfera din seara respectiva, poate chiar peste atunci cand evenimentul nu este tocmai unul reusit din diverse motive.

Risc

 

Riscurile colaborarii cu un videographer si fotograf de nunta amator :

–          Risti sa primesti doar promisiuni;

–           Risti sa pierzi avansul pe care l-ai platit pentru asa zisele servicii;

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

–           Risti ca ofertantul sa se prezinte cu un alt staff la evenimentul tau;

–          Risti sa nu vina la evenimentul tau. Nu includ forta majora;

–          Risti sa iti prelungeasca foarte mult termenul de predare;

–          Risti ca rezultatul final sa nu fie pe masura asteptarilor tale;

–           Risti sa ai lipsuri de informatie, momente neinregistrate.

Sunt riscuri pe care nimeni nu si le-ar asuma pentru o seara marcanta din viata fiecaruia dintre noi. De ce sa platesti o suma mai mica pentru servicii de proasta calitate atat din punct de vedere tehnic dar si din punct de vedere al materialului final – unul lipsit de profunzime; mai bine nu o face. Calitatea costa insa materialul video cu care ramai apoi este de neegalat.

Si probabil acum te intrebi cam cat castiga un cameraman de nunta. Investitia ta pentru un astfel de serviciu trebuie sa fie una motivata – depinde de asteptarile pe care le ai de la un videographer, depinde de ceea ce iti doresti de la filmul nuntii tale (sa transmita emotia sau sa fie un material banal precum miile care exista si peste care se pune praful in biblioteca ).

„Castigurile videographerilor amatori reprezinta dezamagirea clientilor in cele mai multe cazuri… Imi doresc servicii de nunta calitative pentru clienti calitativi.” – spune Madalin Dumitru, omul din spatele atator filme de nunta emotionante.

Sper ca ti-am fost de folos si am reusit sa te lamuresc cu privire la importanta unui om calitativ pe domeniul video pentru nunta ta. Calitatea are un pret dar acela al trairilor tale este sfant!

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma